Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Íme a Sztárban Sztár versenyzői

A zsűri eredeti formájában áll fel: Liptai, Bereczki, Hajós és Majka

2016. augusztus 17. - emTV.hu

tv2.jpgNem titok többé, kik lesznek a Sztárban Sztár szeptember 11-én induló új évadának versenyzői: Király Linda, Kozma Orsi, Muri Enikő, Nagy Adri, Polyák Lilla és Radics Gigi, valamint Homonnay Zsolt, Kefir, Kocsis Tibor, Mészáros Árpád Zsolt, Vásáry André és Veréb Tamás száll majd versenybe.

A zsűri eredeti formájában áll fel: Liptai Claudia, Bereczki Zoltán, Hajós András és Majoros Péter Majka értékeli majd a látványos produkciókat. Rajtuk kívül azonban a nézők kezében is lesz az énekesek sorsa, ahogy eddig, most is a TV2 Live applikáción keresztül szavazhatnak a Sztárban Sztár élő adásai során. A show műsorvezetője Tilla lesz.

A műsor rajongói elképesztő átalakulásoknak lehetnek majd szemtanúi, láthatják, hogy a művészek hogyan bújnak ismert hazai vagy külföldi zenei legendák bőrébe. Ebben természetesen a korábbi évadokhoz hasonlóan profi szakemberek – stylistok, fodrászok, sminkesek és maszkmesterek – lesznek a segítségükre, hogy amikor színpadra lépnek, a kinézetükben is a megszólalásig hasonlítsanak az eredeti előadókra.

Sztárban Sztár szeptember 11-től vasárnap esténként a TV2 műsorán!

emTV.hu // TV2

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr7410421758
süti beállítások módosítása