Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Szeptemberben a nőket is kényezteti a Paramount Channel

Az ingyenes MinDig TV-n szeptember 30-ig kódolatlan a csatorna

2016. szeptember 21. - emTV.hu

paramount.jpgEz a premierek hónapja a Paramount Channelön: rengeteg olyan alkotást vetítenek, amit még nem láthattak korábban a nézők a filmcsatornán. Természetesen a nőkről sem feledkeztek meg: igazi csajos alkotások is adásba kerülnek, többek között olyan klasszikusok, mint a Hajlakk.

hajlakk.jpg

Szeptemberben igazi csajos filmekkel kedveskedik a Paramount Channel, amelyeket a MinDig TV nézői szeptember 30-ig kódolatlanul elérhetnek. Többek közt olyan klasszikus filmeket is vetítenek, mint a Játszd újra, Sam!.  Woody Allen 1972-es filmje igazi csemege a bohókás filmrendező kedvelőinek, amelyben a főszereplő egy esetlen filmkritikus, akit még a felesége is faképnél hagy, és minden ismerkedési próbálkozása csődöt mond. Aki elszalasztotta a filmet első alkalommal, szeptember 28-án délután még pótolhatja lemaradását a filmcsatorna jóvoltából.

A jó hangulatot két ízben is a fiatal Sandra Bullock garantálja a Paramount Channel szeptemberi premierjei közt. Mellékszereplőként az Amit szerelemnek hívnak című filmben áll színpadra egy country banda tagjaként remélve, hogy berobbannak a zenei piacra. Az 1996-os Képtelen képrablás című vígjátékban pedig Denis Leary jobbján vesz részt utolsó bűnözői akciójukban és próbálja jól érezni magát tengerparti házukban, miközben a megbízójuk és az FBI is követi őket.

Aki viszont a kicsit keményebb, rock’n roll életérzést és a tupírozott hajakat imádja inkább, arra vár még egy meglepetés a hónapban: szeptember 28-án ugyanis a Hajlakk című csajos musicalt tűzi műsorra a filmcsatorna. John Travolta 2008-ban ezért a filmért kapott Golden Globe jelölést: zseniálisan alakította a kicsit duci és esetlen, de bámulatosan táncoló Tracy édesanyját.

A Paramount Channel egész szeptemberben rengeteg premierrel és különleges műsorblokkokkal várja a nézőket!

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr5811732755
süti beállítások módosítása