Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Érkezik a Kapcsolat című sorozat

Sorozatpremier a COOL-on

2016. október 03. - emTV.hu

cooltv.jpgAz amerikai premier után mindössze két héttel, október 20-án, csütörtökön 22:10-kor Magyarországon elsőként a COOL-on lesz látható a Kapcsolat, leánykori nevén a Frequency című sorozat. A széria a Dennis Quaid főszereplésével készült 2000-es Frequency című mozifilm átdolgozása.

kapcsolat.jpg

Raimy Sullivan (Peyton List) nyomozónő sikeres a munkájában, boldog a párkapcsolatában, egyedül édesapja, az egykor szintén zsaruként dolgozó Frank (Riley Smith) hiányzik az életéből, aki húsz évvel korábban halt meg egy bevetés közben. Őt játszotta egyébként Quaid a mozifilmben, ám abban nem zsarut, hanem tűzoltót alakított.

Raimy egy nap egy régi rádióra bukkan a családi házuk garázsában, amelyen egy magát Franknek nevező férfival lép kapcsolatba. A nyomozónő hamarosan rájön, hogy a rádió hullámhosszán keresztül az éppen halála előtti napját élő édesapjával beszél. Raimy a rádió segítségével meg tudja változtatni a múltat, ám érvényesül a pillangó-hatás, melynek azonban beláthatatlan következményei lesznek.

Kapcsolat premier október 20-án 22:10-kor a COOL műsorán!

emTV.hu // M-RTL

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr6611762863
süti beállítások módosítása