Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új műsorokkal indítja az októbert az Animal Planet

Szörnyek hava

2016. október 03. - emTV.hu

animal_planet.jpgAz Animal Planet ma este kilenckor debütáló műsorblokkjával olyan döbbenetes történeteket mesél el, melyek főszereplői a Föld legveszélyesebb állatai közé tartoznak. Az emberevő tigrisektől a veszélyes találkozásokig és azon is túl. Az első műsor a veszettséggel foglalkozik.

rabid.jpg

Az Emberevő tigrisek az indiai Sundarbans területén élő tigrisek világát mutatja be, amelyek évente nyolcvan embert ölnek meg és falnak fel. A 911: veszélyes találkozások című sorozat a való életből vett történetekkel példázza, mi történhet, ha az ember váratlanul szembe találja magát a nyers természet egyik képviselőjével. Az Oroszlán a városban című műsorban a vadak szokásait jól ismerő Rory Young Afrikából érkezik, hogy választ adjon arra a kérdésre, hogy egy ragadozó afrikai oroszlán portyázik-e Milwaukee utcáin. A műsorfolyam egy halloweeni szörnyéjszakában csúcsosodik ki. Ekkor mutatják be a hátborzongató Valami megharapott: a Walker megyei eset című filmet. Az alabamai Walker megyében egy eddig ismeretlen lény megtámadott egy férfit, aki eltökélte, hogy a végére jár a történteknek.

Az első sorozat ma este kerül képernyőre. A Veszettség című szériában megismerhetjük a veszettség vírusát hordozó állatokat, és a film bemutat három egyént és közösséget, amelyek életét örökre megváltoztatta a vírus.

A fotón egyébként a veszettség vírusát láthatjátok, hetvenezerszeres nagyításban.

Veszettség premier ma 21:00-kor az Animal Planet műsorán!

emTV.hu // LWp Kommunikáció

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr2511762929
süti beállítások módosítása