Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A nézők egymondatos filmajánlóit várja a Paramount Channel

Interaktív kampányt indított ma a filmcsatorna

2016. október 04. - emTV.hu

paramount.jpg1mondat elnevezéssel indított kampányt a Paramount Channel: rövid, egyetlen mondatból álló filmajánlókat várnak az internetezőktől egész hónapban. Céljuk, hogy megismertessék a csatorna kínálatát – a filmajánlók írására pedig értékes ajándékokkal ösztönzik a netezőket.

1mondat.jpg

Megéri részt venni a kampányban, hiszen a filmcsatorna ajándékaival lesznek gazdagabbak azok, akiknek a beküldött filmajánlójára a legtöbb like érkezik – ezért érdemes azokat megosztani a népszerű közösségi oldalakon. A kampány a www.paramountchannel.hu/1mondat oldalon érhető el, a játék főnyereménye egy Paramount popcorn gép.

"A felhasználóktól rendkívül rövid, egy mondatos ajánlókat várunk egész októberben, amikben frappánsan kell összefoglalni az általuk választott egy vagy több film lényegét. A kampánnyal szeretnénk elérni, hogy összekapcsolódjon a tévénéző és az internetes közösség, hiszen lényegben megegyeznek: mindannyian filmrajongók, akiknek a Paramount Channel a legnagyobb klasszikusokkal igyekszik kedveskedni. Aktív játékra igyekszünk buzdítani a nézőket és az internetezőket, ezzel erősítve a párbeszédet a csatorna és a fogyasztók között" – árulta el Hetyei Viktor, a Paramount Channel Regionális Programigazgatója.

Egy film. Egy mondat. Sok-sok nyeremény! További részletek a játék honlapján!

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr7411766785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása