Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Állatdokik címmel új sorozat indul

Egy teljes körű szolgáltatást nyújtó állatkórháza és menhely mindennapjai

2016. október 05. - emTV.hu

animal_planet.jpgAz Állatdokik című vadonatúj sorozat három olyan karizmatikus állatorvos mindennapjait követi, akik a texasi Houstonban szeretnék valóra váltani álmukat. Vajon milyen nehézségeket kell leküzdeniük annak érdekében, hogy a teljes körű szolgáltatást nyújtó állatkórházuk sikeresen működjön?

allatdokik.jpg

Új vállalkozást indítani sosem könnyű – pláne, ha az ember ezt egy számára ismeretlen városban teszi. Az Állatdokik három karizmatikus állatorvos mindennapjait követi, akik a texasi Houstonba költöztek, hogy egy teljes körű szolgáltatást nyújtó állatkórházat és menhelyet nyissanak.

A csapat tagjai még a Tuskegee Egyetemen barátkoztak össze. Las Vegasban dolgoztak, amikor elhatározták, családjukkal együtt Houstonban telepednek le. Merész lépés volt a részükről, hogy megvalósítsák álmukat, egy saját klinika megalapítását. A sorozatban megismerhetjük a kezdeti lépéseket, ahogy beindítják új vállalkozásukat, és mozgalmas családi életüket is. Tanúi lehetünk azoknak az izgalmas és egyben nehéz pillanatoknak, amikor állatok életét mentik meg a klinikájukon. Kiváló szakemberek, akik jól kezelik a kihívásokat. Családjuk és betegeik érdekében pedig mindent megtesznek, hogy munkájukat siker koronázza.

Állatdokik premier ma 17:20-kor az Animal Planet műsorán!
ismétlés 20:05-kor

emTV.hu // LWp Kommunikáció // fb-fotó Dr. Blue / poszt-fotó: Ross (b), Lavigne (k) és Blue (j)

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr7911763001
süti beállítások módosítása