Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Sikersorozatokkal erősít a FOX

Új évadok és új szériák is indulnak a csatornán

2016. október 07. - emTV.hu

fox.jpgAz őszi sorozatdömping a The Strain – A kór harmadik évadával indul, Jason Priestley pedig egy új, Éber szemek című sorozattal tér vissza. Az Ítélet pedig már néhány héttel az amerikai bemutató után érkezik a csatornára. Novemberben pedig a huszonnyolcadik évaddal folytatódik A Simpson család.

simpsons28_600.jpg

Guillermo del Toro és Chuck Hogan népszerű horrorsorozatában Dr. Ephraim Goodweather, a New York-i Járványügyi Központ vezetője és csapata igyekszik megvédeni a várost a vámpírszörnyektől. A The Strain – A kór új évadát szerdán 21:55-kor mutatja be a FOX.

Hamarosan kiderül, kire sújt le szögesdrótos baseball ütőjével Negan, októberben ugyanis világpremierrel folytatódik a kultikus zombisorozat, a The Walking Dead. A sorozat hetedik évadát az amerikai vetítést követően 24 órán belül a magyar nézők is láthatják, a legújabb epizódok október 24-től hétfőnként este tíz órakor kerülnek adásba kizárólag a FOX műsorán.

A kilencvenes évek sztárja, a már kissé megkopott nevű Jason Priestley egy új, izgalmas sorozattal tér vissza a képernyőre. Hazánkban október 28-án este kilenckor debütál az Éber szemek című sorozat, melynek főhőse az egykori hoki játékos Matt Shade (Jason Priestley), akinek teljes fordulatot vesz az élete, mikor csatlakozik a fáradhatatlan magánnyomozóhoz, Angie Everetthez (Cindy Sampson). A páros komoly bűntényeket derít fel, miközben olykor egymással is megküzdenek.

A Marvel-filmekből és a Carter ügynök sorozatból ismert Hayley Atwell novemberben új szerepben tér vissza. Az Ítélet című sorozat néhány héttel az amerikai bemutató után hazánkba is megérkezik, melyben a fiatal ügyvédnő, Hayes Morrison (Hayley Atwell) korábban elítélt bűnözők ügyeit vizsgálja felül. Az Ítélet november 7-től hétfőnként este kielenc órakor, közvetlenül a The Walking Dead epizódjai előtt lesz látható.

Novemberben legújabb évadával folytatódik a világ egyik legnépszerűbb animációs sorozata, A Simpson család. A huszonnyolcadik évad epizódjai november 18-tól péntekenként 19:35-től lesznek láthatóak a FOX műsorán.

The Strain – A kór III premier szerdán 21:55-kor a FOX műsorán!
The Walking Dead VII premier október 24-én, szerdán 22:00-kor a FOX műsorán!
Éber szemek premier október 28-án, pénteken 22:00-kor a FOX műsorán!
Ítélet premier november 7-én, hétfőn 21:00-kor a FOX műsorán!
A Simpson család XXVIII premier november 18-án, pénteken 19:35-kor a FOX műsorán!

emTV.hu // FOX

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr2011778833
süti beállítások módosítása