Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Pofátlan lehúzás megy a Morning Show oldalán

Csupa túlárazott bóvlit árul a Class FM reggeli műsora

2016. október 29. - Ádám // emTV.hu

class_fm.jpgMeg kell mondjam, pofátlan lehúzás megy a nemsokára elhallgató, és minden bizonnyal végleg megszűnő Class FM reggeli műsorának webshopjában. A szinte kizárólag teljesen haszontalan Morning Show-val felmárkázott termékek mellett túlárazott kedvezménykártyát is vehetsz.

sebestyen_balazs_class.jpg

Két darab sárga színű (egyébként minden termékre rányomott) Morning Show logóval ellátott szilikon karkötőt már 990 forintért is kaphatsz, és az ugyancsak felmárkázott sárga-fekete színű egyszerű filc telefontokot sem sokkal többért, 1111 forintért vásárolhatnád meg. Vásárolhatnád, ugyanis ha nem vagy Morning Show Friends Klub tag, akkor baszhatod. Hét napja tagnak kell lenned ahhoz, hogy megrendelhesd az imént említett tokot. Az ingyenes csatlakozás regisztrációhoz kötött, pontokat meg úgy gyűjthetsz, hogy rendszeresen, azaz minden nap bejelentkezel, böngészel, hozzászólsz a cikkekhez. Mert hogy szükséged lesz még tíz Morning Show Friends Klub pontra is a telefontok megvásárlásához. Jól ki van ez találva, na.

A 2222 forintért plusz húsz pontért vásárolható sárga esőkabát mindenképpen túlzás, ahogy a 3333 forintért és harminc pontért kapható kívül sárga belül fehér szív alakú kerámia bögre és kanál is, de az első igazán nagy lehúzás csak most következik! 4444 forint és negyven pont egy sima sárga baseball sapka, belevarrva a Morning Show logója.

Életemben nem vettem még esernyőt, de gyanítom, viszonylag olcsón is hozzá lehet jutni. Nem úgy a Morningshopban, ahol mindez 5555 forintba és ötven pontba kerül. Az all-in csomag ezzel szemben csak 16789 forint (tizenhatezer-hétszáznyolcvankilenc!!!) és száz pont, és csak így juthatsz hozzá egy sima egyszerű sószóróhoz! Tehát kapsz két szilikon karkötőt, egy filc telefontokot, egy esőkabátot, egy bögrét kanállal, egy baseball sapkát és egy sószórót. Tizenhatezer-hétszáznyolcvankilenc forintért! Megéri, igazán jutányos néhány kacatért, piaci bóvliért, rajta egy rádióműsor logójával. Az oldal készítői szerint ezzel a csomaggal lesz egy saját Morning Show-d. Hát nem tudom.

Természetesen ahogy növekednek az árak, nem csak a szükséges pontok száma, hanem a vásárláshoz szükséges Morning Show Friends Klub tagsági idő is nő. A szilikon karkötő hét napjához képest az esernyő megvételéhez már harmincöt napja, az all-in csomaghoz kilencven napja kell tagnak lenned.

Mindezeken felül vehetsz még egy úgynevezett Morning Show EDC Classic kedvezménykártyát 11111 forintért, és ugyanezt EDC Gold kivitelben 44444 forintért. Kihagyhatatlan ajánlat... Rendelje meg most...

Bár tudom, hogy vannak fanok, és el tudom képzelni, hogy Irén a hivatalból, aki minden reggel a Morning Show-ra kel vegyen egy sapkát, hogy aztán aláírassa azt a három műsorvezetővel. Viszont úgy gondolom, hogy nem sok termék fogyhat; az oldal elég halott, nem sok aktivitást fedeztem fel, friss hírek ugyan vannak, de a legutóbbi fényképalbum például már három évvel ezelőtti. Viszont kérhetek szerencsesütit, amiben kaptam is egy Cicero idézetet, miszerint "a boldog élet kulcsa a lelki béke". Kezdem azt hinni, hogy nem is Magyarország leghallgatottabb rádióműsorának honlapján, hanem a mindenegybenblogon vagyok.

emTV.hu // fotó: Morning Show Facebook- oldal

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8011913067
süti beállítások módosítása