Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Szombaton indul az X-Faktor élő show-ja

A versenyzők közül ketten már az első adásban kiesnek

2016. november 02. - Ádám // emTV.hu

rtlklub.jpgSajtótájékoztatón mutatta be ma az idei X-Faktor tizenegy indulóját az RTL Klub. Idén több változás is lesz az érezhetően megfiatalított műsorban. Az első élő show szombaton este indul, és rögtön két versenyző fog kiesni. Nem lesz emelt díjas szavazás, és a háttérműsor a közösségi médiába költözik.

faktortabor16.jpg

Az egyik legfontosabb változás idén, hogy összesen csak hét élő show lesz, tehát december 17-ig tart majd. Szavazni (nyilván az RTL24) applikáción keresztül, valamint alapdíjas számon lehet, emelt díjas szavazás tehát nem lesz. Fontos újdonság még, hogy az első élő adásban rögtön két kieső lesz.

Idén nem lesz After X, helyette X-Faktor Backstage néven a közösségi médiában lesz a háttérműsor, melyet az Éjjel-nappal Budapestben Zsófiként megismert, legutóbb pedig a Nyerő párosban szereplő Kovács Dóri lesz.

A sajtótájékoztatón rendkívül dögös Tóth Gabi a lányok közül Jáger Kingát, Opitz Barbarát és Vince Aliz Lizát, míg a csokornyakkendő nélküli Puskás Peti a fiúk kategóriájából Dánielfy Gergőt, Gorbunov Dmitrijt és Petics Kristófot juttatta tovább vasárnap este, ám utóbbi balhéba keveredett, így kizárták a műsorból. Gáspár Laci a huszonöt év felettiek kategóriájában Fejes Szandrát, Balogh Esztert és Ónodi Jánost, a zenekarok közül ByeAlex a Ham Ko Ham-et, a Soulbreakers-t és a The Crossroads-t viszi a show-ba. Utóbbiak nevet változtattak, most már Jaggers-nek hívják magukat.

A sajtótájékoztató egy része itt nézhető vissza.

X-Faktor élő show premier szombaton 20:00-kor az RTL Klub műsorán!

emTV.hu // M-RTL // a fotó még a táborban készült

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr511924427
süti beállítások módosítása