Óriáshajók építőiről mutat be sorozatot a Discovery

2016. november 07. 20:00 - emTV

Nézz be a világ legnagyobb teherhajóit üzemeltető Maersk Group kulisszái mögé

discovery_channel.jpgA Discovery Channel új dokumentumfilm-sorozatának nézői a holnap este nyolckor induló új műsorában bepillanthatnak a világ legnagyobb teherhajóit üzemeltető Maersk Group működésének kulisszái mögé, és megismerhetik, hogyan jönnek létre a világ legújabb és leghatalmasabb óriáshajói.

A Discovery új, rendkívül látványos sorozatában a nézők egészen új szemszögből láthatják az óriáshajókat tervező és összeszerelő brigádok munkáját. A munkások a ruházatukra rögzített testkamerák segítségével mutatják be, hogy milyen konstrukciós kihívásokkal kell megbirkózni, miközben a világ legmélyebb és legvadabb vizein dolgoznak. A Dél-Koreában, Szingapúrban, Dániában, Norvégiában, Finnországban és Lengyelországban forgatott Óriáshajók építői című sorozatban a Discovery-rajongók megismerhetik a seregnyi mérnököt, hajóépítőt, kapitányt és tervezőt, ahogy a határaikat feszegetve építik és tesztelik a világ három legösszetettebb tengeri gépezetét.

Természetesen a vízre bocsátás sem maradhat ki a látványos akciók sorából. A nézők szemtanúi lehetnek egy különleges vontatóhajó, egy ultrahatékony tankhajó és a világ legnagyobb tengeri olajfúró platformja építésének. A csapatoknak extrém körülmények és szűk határidők közepette kell helytállniuk, hogy a három eszköz együttműködésével megindulhasson az Északi-tenger olajkincseinek kiaknázása, feldolgozása és a milliónyi hordó elszállítása.

A Discovery új sorozatából az is megtudható, hogy ezek a rendkívül összetett gépek hogyan járulnak hozzá a modern világ működéséhez. A három gigantikus építési projekt valós méreteit drónokra szerelt kamerák segítségével mutatja be a nézőknek, emellett három dimenziós számítógépes animációkon keresztül a gépek működését is bemutatja.

Óriáshajók építői premier holnap 20:00-kor  a Discovery Channel műsorán!

emTV.hu // LWp Kommunikáció

fb.jpg

zzepg.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8211931665
süti beállítások módosítása