Az Egyeült Királyságban folytatódik a Mondj igent a ruhára!

2016. november 13. 13:15 - emTV

Ki ne szeretne olyan esküvői ruhát, mint amilyet Lady Diana viselt?

tlc.jpgA TLC csatorna népszerű Mondj igent a ruhára című sorozatában ezúttal az Egyesült Királyság menyasszonyait kísérhetjük el ruhapróbára, méghozzá nem is akárkihez, hanem ahhoz a David Emanuelhez, aki Lady Diana esküvői ruhakölteményét is megtervezhette. Premier ma este!

"Minden lánynak megvan a maga ruhája. Az a dolgom, hogy ezt megtaláljam" – Mondja David Emanuel, aki az angliai Essec Confetti & Lace esküvői ruhaszalonban a tulajdonossal Christine Dandoval és egy tehetséges csapattal dolgozik azon, hogy a nagy napra készülő menyasszonyok valóban a rájuk legjobban illő, legtökéletesebb ruhában mondhassák ki a boldogító igent. A vendéglátók gondoskodnak arról is, hogy megrendelőik úgy érezzék különleges figyelemben és kényeztetésben van részük az életük nagy napját megelőző időszakban.

1981-ben David Emanuel és akkori felesége, Elizabeth a világ egyik leghíresebbé vált esküvői ruháját tervezhette meg Diana hercegnőnek. A világhírű tervező most brit hétköznapi hölgyek álmait váltja valóra a TLC sorozatában.

Igényes menyasszonyok, csipkék, fűzők, virágok, flitterek, fontoskodó kísérők, drámai és megható pillanatok – minden, ami egy esküvői készülődés forgatókönyvébe belefér, és még azon túl is megtörténhet. Vajon lesz-e olyan menyasszony, aki még Diana hercegnő ruhájánál is exkluzívabbra vágyik? Vajon sikerül-e Davidnek és csapatának megtalálnia a tökéletes összeállításokat mindenkinek?

Mondj igent a ruhára - Egyesült Királyság premier ma 21:00-kor a TLC műsorán!
dupla résszel!

emTV.hu // LWp Kommunikáció

fb.jpg

zzepg.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr6911957515
süti beállítások módosítása