Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Dolgozó Anyák Napja a Comedy Centralon

Anyám borogass maraton vasárnap a magyar humorcsatornán

2016. április 29. - emTV.hu

A Comedy Central a munka ünnepén se feledkezik meg az anyák napjáról! A magyar humorcsatorna vasárnap ünnepli a Dolgozó Anyák Napját, ennek apropóján pedig az Anyám borogass (A semmi közepén, The Middle) című sorozat epizódjait vetíti a csatorna délelőtt tizenegy és délután fél öt között.

Tovább

Sztárparádé ma a Paramount Channel műsorán

Jude Law, Ed Harris és Rachel Weisz egy filmben

Az Ellenség a kapuknál című világháborús filmben olyan kiváló színészek szerepelnek együtt, mint Jude Law, Ed Harris és Rachel Weisz. Jean-Jacques Annaud alkotásában egy hős orosz mesterlövész, egy furcsa szerelmi háromszög és állandó fegyverropogás várja a nézőket.

Tovább

A háború művészete a DoQ-n

1916-tól a történelem első high-tech háborújáig

Idén száz éve, hogy az első világháború alatt Erich von Falkenhayn német főparancsnok megtámadta a franciákat Verdunnél. A háború művészete az 1916-os francia-német ellentéttől kezdve mutatja be a legfontosabb katonai vezetőket mutatja be a XX. század legnagyobb összecsapásain keresztül.

Tovább

Orrfacsaró történetektől a tini nindzsákig

Felméri Péter is megmondja a magáét a Comedy Centralon

Összeházasodni a mai világban már nem olyan nagy kaland, ami az igazi kockázatot rejti, az az összeköltözés; amikor kiderül, kinek milyen hóbortjai vannak. Többek között erről is mesél Felméri Péter Majd én megmondom! című önálló estjében, ma este kilenckor, a Comedy Centralon.

Tovább

Életre keltek a Family Guy szereplői

Nézd meg a Comedy Central vicces promóit

Holnap érkezik a Family Guy új évada, melyet a magyar humorcsatorna élőszereplős jelenetekkel promóz, a főszerepben Vándor Évával, Kerekes Józseffel, Dolmány Attilával, valamint Schnell Ádámmal, azaz a Lois, Peter, Stewie és Brian magyar hangjával. Ha lemaradtál, most…

Tovább
süti beállítások módosítása