Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A D-Day története HD minőségben a Spektrumon

Elveszett filmek a partraszállásról

2016. május 06. - emTV.hu

Hétfőn, a II. világháború európai lezárásának 71. évfordulóján a Spektrum az Elveszett filmek a partraszállásról című kétrészes sorozatot vetíti. Az ismeretterjesztő műsor a háború legkritikusabb hadműveletét eleveníti fel nemrég felfedezett, digitalizált színes…

Tovább

A technika ördögét szabadítja a nézőkre az MTV

Új kandikamerás műsorral érkezik a szórakoztató csatorna

Bepoloskázott telefonok, megbabrált GPS-készülékek és bankautomaták – többek között ilyen kitolásokkal érkezik hétfőn az MTV vadonatúj rejtett kamerás műsora. A huszonkét részes Paragépek újszerű, egyedi ötletekkel fűszerezi meg a jól ismert átverős sorozatokat.

Tovább

Így bukta el Japán az USA-val szemben a II. világháborút

Az amerikai invázió megrázó és igaz története a DoQ csatornán

1942 tavaszára a japán haderő tartotta kontroll alatt a Csendes-óceán nyugati partvonalát, a Fülöp-szigeteket, valamint az indokínai terület nagy részét. Az USA és szövetségesei tudták, hogy a Tengelyhatalmak feletti végső győzelmet csak Japán megszállásával lehetne elérni.

Tovább

Holnaptól már a nézők is szavazhatnak a Kismenőkre

Élő adásokkal folytatódik a TV2 gyermek-tehetségkutatója

Huszonnyolc produkció mutatkozott be az elmúlt hetekben a Kismenőkben, amelyekből tízen jutottak tovább. Az élő adások alatt már a tévénézők is szavazhatnak az ingyenes TV2 Live applikáción keresztül. A műsor során a zsűri és a közönség is ugyanúgy szavaz, mint eddig.

Tovább

Mogács Dániel ma legális agymosásba kezd

Folytatódik a Comedy Club a magyar humorcsatornán

Mi a köze a fizikának a zsírleszíváshoz? Többek között erre a kérdésre is választ kapunk Mogács Dániel zseniálisan cinikus stand-up estjében, amellyel ma este lecsap a Comedy Central nézőire. Lesz képes prezentáció és természetesen jön Dr. Mogács is, hogy népbutítson!

Tovább

Célegyenesben a Magyarország, szereplek! elődöntősei

A stand-up tehetségek sorsa most a ti kezetekben van!

A döntőre készülnek a Comedy Central idén tavasszal meghirdetett televíziós stand-up tehetségkutatójának esélyesei. A több mint háromszáz jelentkezőből a szakmai zsűri húszra szűkítette azoknak a körét, akiknek a sorsa mostantól a közönség kezében van.

Tovább

Klipversenyt indított a Sláger TV

A 7 Vezér című műsorba várják az alkotásokat

A 7 Vezér című műsorában klipversenyt hirdetett a Sláger TV, amelyre július 31-ig várják a feltörekvő előadók és zenekarok jelentkezését. Az alkotások közül a szakmai zsűri a nézők segítségével választja majd ki a győztest. A nyertesnek a csatorna segít elkészíteni a következő, profi videót is.

Tovább
süti beállítások módosítása