Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Star Trek: Discovery lesz a címe a jövőre érkező sorozatnak

Nézd meg a USS Discovery tesztrepülését

2016. július 24. - Ádám // emTV.hu

Bryan Fuller a San Diego-i Comic-Conon jelentette be, hogy Star Trek: Discovery címmel indul majd az új széria, melyben új karakterek keresik az új világokat és civilizációkat. Ráadásul Fuller nem csak a hajó nevét árulta el! Íme a USS Discovery tesztrepülése olyan animációval, mely a Vuk 2-t idézi.

Tovább

A negyedik gízai piramis nyomában

A DoQ lerántja a leplet az eddig felfedetlen rejtélyekről

Mi okozhatta olyan tengerjáró kolosszusok vesztét, mint a Titanic? Mitől halt ki a gyapjas mamut vagy a kardfogú tigris? Tényleg létezik egy negyedik piramis a három gízai óriás mellett? A DoQ felejthetetlen tematikus nappal érkezik, hogy fényt derítsen a történelem során elhomályosult titkokra.

Tovább

Október 24-én érkezik a The Walking Dead hetedik évada

Az amerikai vetítést követően huszonnégy órán belül a magyar FOX csatornán

A FOX tegnap bejelentette a The Walking Dead hetedik évadának nemzetközi premieridőpontját. A sorozat új évada október 24-én hétfőn indul a világ százhuszonöt országában, kizárólag a FOX csatornán, ahol kevesebb, mint huszonnégy órával az amerikai vetítés után lesz látható, szinkronizálva.

Tovább

Íme a ValóVilág 8 műsorvezetői

Ahogy azt sejteni lehetett, Nádai és Istenes vezetik majd a műsort

Idén új fejezet nyílik a valóságshow-k történetében. Az RTLII-n láthatják majd a nézők minden idők legsikeresebb hazai valóságshowját, a ValóVilágot, mely a fogalomnak számító Big Brother alapján indul újra. A reality házigazdái pedig nem mások lesznek, mint Nádai Anikó és Istenes Bence.

Tovább

A Sport TV-re jönnek a legkeményebb harcosok

Kevert harcművészetek felsőfokon

Magyarországon eddig élőben még sosem közvetített tartalom jogait szerezte meg a Sport TV, holnaptól a világ vezető harcművészeti szervezetének, a UFC-nek a gáláit hozza el a magyar nézőknek. A hazánkban elsőként élőben közvetített gálát egész estés maraton vezeti fel.

Tovább

Széll Tamás a TV Paprikán főz

A négyrészes gasztro-sorozat holnap mutatkozik be a csatornán

A TV Paprika különleges, saját gyártású műsorral készül a gasztro-rajongók számára, Bocuse d’Or: Aranyséf címmel. A főszereplő Széll Tamás séf lesz, Bocuse d’Or-győztes csapatával. A műsor házigazdája Jókuti András. A négyrészes gasztro-sorozat holnap mutatkozik be a TV Paprikán.

Tovább

A szülők válogathatják össze a meséket

Appal kedveskedik a BabyTV a kisgyermekes szülőknek

A BabyTV, a FOX Networks Group díjnyertes bébi és kisgyermek csatornája új alkalmazásában mesékből, dalokból, rímekből készíthetnek egyéni lejátszási listát a szülők, így teljes körűen felügyelhetik gyermekeik tévézési szokásait. Az új funkció a My BabyTV Channel nevet kapta.

Tovább

A Cultivóban beszélgettek a Telenor Youth Forum 2016 zsűritagjai

Görög Zita és Fenyvesi Zoli a digitális egyenlőség fontosságára buzdítja a fiatalokat

Nagy érdeklődés övezte a Cultivo rendhagyó, Telenorral közös eseményét az Ötkertben. A kerekasztal-beszélgetésen a digitális egyenlőség kérdéséről beszélgettek a résztvevők, a kreatív fiatalokat támogató Youth Forum 2016 elnevezésű program zsűritagjai. A rendezvényen az emTV.hu is ott volt.

Tovább

Csütörtökön érkezik a Better Call Saul folytatása

A hétszeres Emmy-jelölt sorozat a második évaddal érkezik az AMC-re

Csütörtökön a Breaking Bad fináléja után a második évad első epizódjával folytatódik a Better Call Saul este tizenegykor az AMC csatornán! Az AMC saját gyártású produkciójának második részéig viszont augusztus 4-én este tízig kell várni, ugyanis a valódi premier csak 28-án lesz. Ugye milyen…

Tovább

Meryem Uzerlivel indul az Izaura TV

Augusztus 14-én este indul az országosan ingyenes MinDig TV-n

Augusztus 14-én este nyolckor elindul az Izaura TV, a MinDig TV ingyenes platformon. A romantikus sorozatok csatornája a Szulejmán Hürremét is elhozza, aki Az éjszaka királynője című sorozatban egy egy szerelmi háromszögbe keveredik. Emellett jön a Vad angyal ismétlése is.

Tovább
süti beállítások módosítása