Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Star Wars a Százholdas Pagonyban

Malacka szerepében R2D2

2016. január 17. - dselmeczi

A negyven éves floridai illusztrátor és művész, James Hance grafikáiban a Walt Disney-féle Micimackó vuki, Füles birodalmi lépegető, Kanga és Zsebibaba pedig tauntaun lett. A Micimackó (Winnie the Pooh) címével összecsengő Wookie the Chew névre keresztelt képsorozat a tovább mögött.

Tovább

Stand-Up Legends a Bem Moziban

Jön Louis CK "Live at the Beacon Theatre" című stand-up filmje

Új sorozat indul a budapesti Bem Moziban, melynek keretében az angolszász stand-up legendás előadóinak legjobb fellépéseit nézhetitek meg a mozivásznon. Louis CK 2011-ben, a New York-i Broadway-en rögzített Live at the Beacon Theatre című stand-up filmjét nézhetitek meg feliratosan.

Tovább

Alan Rickmanre emlékezik szombaton a Viasat3

Emléke előtt a Harry Potter és a Bölcsek Köve című filmmel tiszteleg a csatorna

A hatvankilenc éves korában elhunyt kiváló színész emléke előtt a Harry Potter és a Bölcsek Köve című filmmel tiszteleg a csatorna. A világhírű regény mozis adaptációjában Rickman Perselus Piton professzort alakította. A film szombaton este kilenckor lesz, az ismétlés vasárnap 15:45-kor lesz.

Tovább

Izgalmas játékra invitáljuk a Vissza a jövőbe trilógia rajongóit

A helyesen válaszolók között Paramount Channel ajándékcsomagot sorsolunk ki

A Vissza a jövőbe első részét követően néhány jelenetet újra kellett forgatni, ami a legnagyobb igyekezet ellenére is számos különbséget eredményezett. Összesen hány eltérést fedezel fel az alábbi videó segítségével? A helyesen válaszolók között Paramount Channel ajándékcsomagot sorsolunk ki!

Tovább

Altatódal miatt perelték be az Agymenőket

Szerzői jogok megsértése miatt perelték be a sorozatot

Szerzői jogok megsértése miatt perelték be az Agymenőket egy New Hampshire-i óvónő örökösei. Edith Newlin lányai azzal vádolják a sorozat készítőit, hogy engedély nélkül használták fel a többször is elhangzó altatódalt, amelynek szövegét állítólag édesanyjuk írta nyolcvan éve.

Tovább

TV2 Akadémia vizsga élő adásban a FEM3-on

A teljes FEM3 Café adást ők szerkesztik és vezetik majd holnap

Holnap a FEM3 Café élő adásban vizsgáznak a TV2 Akadémia műsorvezető szakos hallgatói. A diákok vendége lesz MC Hawer, Szerednyey Béla és Varga Győző is. Kelemen Heni szépségkirálynő, a Miss Universe Hungary 2014-es győztese is az idei vizsgázók között van.

Tovább

Susan Sarandon és Bill Clinton a NatGeo talkshowjában

A következő adás vendége a Family Guy sorozat atyja, Seth MacFarlane

Neil deGrasse Tyson asztrofizikus, egyetemi előadó és a Hayden Planetárium igazgatója Emmy-díjra is jelölt szórakoztató-tudományos műsora, a rádiós műsorból televíziós talk show-vá érett Sztárok és csillagok januárban második, ősszel pedig harmadik évadával folytatódik a NatGeo csatornán.

Tovább
süti beállítások módosítása