Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Sean Bean újra nyomoz

Februárban jön a Legends második évada a FOX-ra

2016. január 14. - emTV.hu

fox.jpgMihez kezdene akkor, ha olyan bűncselekmény miatt üldöznék, amit el sem követett? Martin Odum volt FBI ügynökkel ez történik a Legends – Beépülve sorozat második évadában. Nemcsak gyilkossággal vádolják, de minden emlékét elveszítette korábbi életéről.

legends2.jpg

Az egykori ügynök beépített küldetései során számos szerepet felvett, majd egy sérülés miatt emlékeit vesztette, ezért nem tudja, ki is ő valójában. Martin Odum, az FBI ügynöke? Vagy John Cameron sérült iraki veterán? Netán Dmitry Petrovich orosz gengszter? Talán egyikük sem. Míg a válaszokat keresi, bejárja egész Európát, és ráébred, hogy múltja sötét és erőszakos titkokat tartogat, melyeket talán jobb lett volna nem megbolygatni.

A Legends – Beépülve második, egyben utolsó évadában több meglepő fordulat várja a nézőket, a sorozatot teljesen újragondolták, és számos új mellékszereplő is felbukkan. A főszereplő Sean Bean, aki többek között A Gyűrűk Ura – A gyűrű szövetsége, a Trója, A nemzet aranya, A sziget és a Mentőexpedíció című filmekből is ismert. Az izgalmas sorozat Robert Littell azonos című, díjnyertes kémregénye alapján készült.

Legends – Beépülve második évad február 4-től csütörtökönként este kilenctől a FOX műsorán!

emTV.hu // FOX

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr228272278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása