Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A TV2 műsora Kambodzsában

Liptai és Kasza khmer nyelvű hangalámondással

2016. január 31. - Ádám // emTV.hu

Liptai és Kasza beveszi Kambodzsát! Kasza Tibi posztolt ki nemrég egy videót, melyet szombaton küldött neki néhány Kambodzsában önkéntesként dolgozó magyar honfitársunk. A helyi tévében, a Bayon Televízió műsorán épp a TV2 Bumm! című műsora megy khmer nyelvű hangalámondással.

Tovább

Elhunyt Versényi László

K.I.T.T. magyar hangja nyolcannégy éves volt

Életének nyolcvanötödik évében elhunyt Versényi László színművész. A nagyközönség leginkább a számtalan szinkronszerep által ismerte. Ő volt K.I.T.T. magyar hangja a Knight Riderben és Higgins a Magnumban, de szerepelt televíziós sorozatban is, például a Szomszédokban.

Tovább

Ne hisztizz, Majka!

De azért van, amiben egyetértünk

Nemrég olvastam a Stenken, hogy Majoros Péter kiakadt a VIVA tévére, sőt, egyenesen annak bojkottjára szólít fel, és diszkriminációt kiállt. A cikkíró, Sajó Dávid láthatóan kiállt a rapper mellett, pedig a hazai zeneipar rossz helyzetéből adódó frusztrációt nem a televíziós csatornán kéne leverni.

Tovább

Februárban itthon is folytatódik a The Walking Dead

Érkezik a hatodik évad folytatása a FOX-ra

A The Walking Dead hatodik évadának félévadzáró epizódja izgalmas jelenetekkel ért véget, de vajon a túlélőknek sikerülhet-e áttörniük az élőhalottak között? Ahogy már megszokhattuk, a sorozat új epizódjai az amerikai premiert követő huszonnégy órán belül kerülnek bemutatásra.

Tovább

Pillants be a tizenkét Oscar-díjra jelölt film kulisszái mögé

A visszatérő – és a történet, ami mögötte van!

A visszatérő című film az idei év egyik legnagyobb dobása. A NatGeo A vadnyugat túlélői című werkfilmben mutatja be a mozifilm készítésének nehézségeit és kulisszatitkait. A műsorban többek között Leonardo DiCaprio mesél majd a forgatási élményeikről, a megszokott magyar hangján.

Tovább

Vasárnap indul a Rémálomgyár

Ben Stiller, Cuba Gooding Jr. és Michael Madsen a Comedy Centralon

Megérkezett Magyarországra is a Comedy Central saját gyártású szitkomja, ami rövid időn belül meghódította az USA közönségét. A világsztárokat is felvonultató Rémálomgyár minden ízében beteges, túlpörgetett és a jóízlés határait durván túllépő sorozat. A magyar hangok listája a posztban!

Tovább

Elhunyt Csampisz Ildikó

A közkedvelt szinkronhang negyvenhét éves volt

Hosszú és súlyos betegség után, tragikus hirtelenséggel hétfőn, negyvenhét éves korában elhunyt a közkedvelt szinkronhang, Csampisz Ildikó. Szerette a munkáját és a kollégái is szerették őt. Betegségéről csak keveseknek beszélt, halálhíre váratlanul érte mindazokat, akik szerették.

Tovább
süti beállítások módosítása