Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Lépj a világ legmenőbb vörös szőnyegére!

Bárhonnan nyomon követheted az Oscar-gálát a MyTV-vel

2016. február 28. - emTV.hu

Már hosszú hetek óta tartja minden eddiginél nagyobb lázban a magyar filmrajongókat az Oscar-díj átadása.  A hazai nézők a Telenor MyTV-nek köszönhetően idén szinte bárhonnan nyomon követhetik a hollywoodi gálát, és az azt megelőző vörös szőnyeges bevonulást is.

Tovább

Ma este érkezik a The Night Manager az AMC-re

Magyar hangok és szinkron-minta a sorozathoz

Oldalunk többszöri megkeresésének ellenére az AMC csak ma tette közzé a The Night Manager magyar hangjait, mely listát végül minden médiasite előbb kapott meg, mint a szinkronnal mindig kiemelkedően foglalkozó Műsorvízió és mi. Mindenesetre két szinkronminta is van a posztban, örüljünk hát.

Tovább

Tom Hanks fia megérkezett a Comedy Centralra

A CBS válasza az ABC-s Modern családra

A Családom, darabokban eddig sosem látott perspektívából mutatja be az eseményeket: minden epizódban négy különböző történet elevenedik meg a Short család életéből, amely jövő hétfőn debütál a magyar humorcsatornán Tom Hanks fia, Colin Hanks főszereplésével. Magyar hangok a posztban!

Tovább

Ma indul a Szívem csücskei a Comedy Centralon

Neveletlen ősök és vagány tinik harca a humorcsatornán

A világszerte nagy sikereket arató amerikai sorozat, a Szívem csücskei végre hozzánk is megérkezik. Az abszurd poénokkal teletűzdelt produkció főhősei a tinédzserkorban leragadt szülők, Bill és Judy Miller, illetve a három csemetéjük, akikkel a neveletlen szülők örök harcban állnak.

Tovább
süti beállítások módosítása