Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ma indul a Szívem csücskei a Comedy Centralon

Neveletlen ősök és vagány tinik harca a humorcsatornán

2016. február 22. - emTV.hu

comedy_central.jpgA világszerte nagy sikereket arató amerikai sorozat, a Szívem csücskei végre hozzánk is megérkezik. Az abszurd poénokkal teletűzdelt produkció főhősei a tinédzserkorban leragadt szülők, Bill és Judy Miller, illetve a három csemetéjük, akikkel a neveletlen szülők örök harcban állnak.

Szülőnek lenni olykor a világ legnehezebb dolga – kivéve azok számára, akik a gyermeknevelés terén meglehetősen lazák! De mi van akkor, ha egyesek alkalmatlanok a felelős szerepre, olyannyira, hogy a csemetéik kényszerülnek nevelni őket? Erre is van megoldás – egészséges önkritika és kellő humor, méghozzá a megfelelő helyen és időben: Magyarországon először, minden hétköznap délután a Comedy Centralon!

A középosztálybeli chicagói házaspár, Bill és Judy Miller még a középiskolában ismerkedett meg. Bill tehetséges focista, na és persze a suli nagymenője volt. Az igazgatói iroda előtti szekrénynél szúrta ki magának a szakadt nadrágot, és szűk, piros aerosmith-es pólót viselő Judy-t, akire azonnal rácsapott, majd egy romantikus duplarandin kerültek „veszélyesen közel” egymáshoz. A nagy szerelemből házasság, majd háromszoros gyermekáldás lett. Igen ám, csakhogy Millerék felnőve sem tudtak túllépni a kölyökkoron, és az érettség teljes hiányában próbálják meg a helyes útra terelni csemetéiket. Bill menő apuka akar lenni, de a helyi áruház vécérészlegének alkalmazottjaként még a gyerekek szemében is egy született lúzer, ráadásul a szabadideje nagy részét az otthoni kanapén lustálkodva, jobb híján a tévét bámulva tölti. Judy fogászati asszisztens, a család esze, és még mindig elég dögösen néz ki, bár néha túlságosan is a fiatalkori önmagát szeretné hozni, amivel komikusan ciki helyzetekbe sodorja magát és gyerekeit.

Bill és Judy hiába próbálják a saját szabályaik és nevelési elveik alapján felkészíteni a kölyköket a nagybetűs életre, az eminens, történelem és szerepjáték rajongó Briannel – aki apja nagy bánatára nem a gimis focicsapat, hanem a pompon-szekció tagja –, a legrosszabb tinédzserkorát élő Laurennel, valamint a csípős nyelvű Tinával, a család legőszintébb tagjával nem könnyű, így nap mint nap kacagtató konfliktusokba keverednek, és bizony gyakran alul maradnak a vagány csemetékkel szemben vívott csatában.

A Miller család Lindával teljes. Ő Judy testvére, a meglehetősen furcsa hobbikkal rendelkező szingli csaj, aki szabadidejében – ha éppen nem a macskáival van –, átlagosnak cseppet sem nevezhető pasikkal randizik, amúgy pedig általában Millerék nyakán lóg, és hol a srácok, hol az ősök pártját fogva próbál meg a jóságos, mindig megértő nagynéni szerepében megmaradni.

magyar hangok... (Still Standing)

Bill Miller / Mark Addy // Csuja Imre
Judy Miller / Jami Gertz // Kisfalvi Krisztina
Brian Miller / Taylor Ball // Bogdán Gergő
Lauren Miller / Renee Olstead // Hermann Lilla
Tina Miller / Soleil Borda // Gyarmati Laura
Louise Miller / Sally Struthers // Rátonyi Hajni
Linda Michaels / Jennifer Irwin // Hámori Eszter
Danny Fitzsimmons / Joel Murray // Tokaji Csaba
Helen Michaels / Swoosie Kurtz // Menszátor Magdolna
Kathy Halverson / Marin Mazzie // Sági Tímea
Perry / James Patrick Stuart // Bartucz Attila
Terry / Justine Bateman // Sipos Eszter
Ted / Randy Lowell // Schnell Ádám

magyar szöveg / Pozsgai Rita & Torma Péter & Dr.Halász Blanka
hangmérnök / Horváth G. Zoltán
gyártásvezető / Masoll Ildikó
szinkronrendező / Berzsenyi Zoltán

Szívem csücskei premier minden hétköznap délután öttől a Comedy Central műsorán!

emTV.hu // Red Lemon Media // Viacom

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr568410444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása