Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Lépj a világ legmenőbb vörös szőnyegére!

Bárhonnan nyomon követheted az Oscar-gálát a MyTV-vel

2016. február 28. - emTV.hu

mytv.jpgMár hosszú hetek óta tartja minden eddiginél nagyobb lázban a magyar filmrajongókat az Oscar-díj átadása.  A hazai nézők a Telenor MyTV-nek köszönhetően idén szinte bárhonnan nyomon követhetik a hollywoodi gálát, és az azt megelőző vörös szőnyeges bevonulást is.

Már csak néhány óra és kiderül, hogy Nemes Jeles László filmje a Saul fia, a Golden Globe után, az Oscar díjat is megkapja-e. Hamarosan arról is lehull a lepel, hogy a mémgyárosok kedvence, Leonardo DiCaprio végre megkaparintja-e az arany szobrocskát. Az év egyik legfontosabb filmes eseményét élőben a Duna TV közvetíti február 29-re virradó éjjel fél 3-tól, míg a ceremóniát megelőző vörös szőnyeges bevonulást is élőben követhetik a nézők vasárnap 23:30-tól az E! Entertainment csatornán. A Telenor MyTV-nek köszönhetően - amelyben mindkét tévécsatorna elérhető - a hazai közönség bárhonnan végigizgulhatja a díjátadót, így biztosan nem maradnak le a hollywoodi sztárok egyetlen lépéséről sem. Megcsodálhatják a legmenőbb vagy legcikibb estélyiket, és fény derül arra is, hogy ki-kivel érkezik az eseményre.

A 88. Oscar-gálát  magyar idő szerint február 29-re virradó éjjel rendezik meg a hollywoodi Dolby Színházban, amelynek házigazdája immár második alkalommal Chris Rock amerikai komikus, színész lesz. A látványos esemény vasárnap 23:30-kor veszi kezdetét a vörös szőnyeges bevonulással.

emTV.hu // Red Lemon Media //  Telenor

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr448425336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása