Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Supermannel tér vissza Supergirl a Viasatra

Országos premierként érkezik a sorozat második évada

2017. május 31. - emTV.hu

viasat3.jpgA jövő héten dupla epizódokkal tér vissza Kara Zor-El, azaz Supergirl, hogy folytassa a harcot a gonosz ellen National Cityben. A második évadban nem más lesz a segítője, mint saját unokatestvére, azaz Acélember, aki már az első két részben feltűnik, és teljes szerepet kap a második évadban.

Aki esetleg nem tudná, a DC Comics lapjain 1959-ben feltűnt különleges képességekkel megáldott lány, Kara Zor-El Superman unokatestvére, akit tizenkét évesen küldtek a Földre egy családhoz. Kara huszonnégy évesen úgy látja: fel kell fednie képességeit és meg kell védenie otthonát a rá leselkedő veszélyektől. Az első évadban csak körvonalait láttuk Supermannek, az egyik leghíresebb szuperhősnek, míg a legújabb évadban fontos szerepet kap Kara mellett.

Supermant ezúttal Tyler Hoechlin alakítja, akit a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozatban is láthatunk az AXN Black műsorán, ahol egyébként június 2-án, pénteken érkezik a hatodik, egyben sorozatzáró évad. Az MTV vérfarkasos sorozatában Láng Balázs kölcsönzi hangját a színésznek, a Supergirlben Szatory Dávid fogja. Erről bővebben ezen a linken, a Műsorvízió oldalán olvashatsz!

A hazai nézőknek külön érdekesség, hogy a második évad tizedik részében a Miss Martiant elrabló marslakók magyarul karattyolnak.

Supergirl II permier
június 6. 21:00 dupla részekkel
VIASAT3

emTV.hu // Eurolex // köszönjük Műsorvízió Ádám segítségét!

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr812554411
süti beállítások módosítása