Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Mozizz a csillagok alatt

Július 6-án indul a Paramount szabadtéri mozija

2017. július 01. - emTV.hu

paramount.jpgA tavalyi nagy siker után idén, csütörtökön este indul Siófokon a Paramount Nyári Mozi. A kikapcsolódni vágyókat esténként a Balatonon egyedülálló életérzés és a filmcsatorna legsikeresebb alkotásai várják egész hónapban, augusztustól pedig Budapestre is több filmmel érkezik a rendezvény!

paramount_nyari_mozi.jpg

A Paramount Nyári Mozi egy hónapon át kínál kellemes kikapcsolódást igazi filmsikerek szabad ég alatti vetítéseivel. Ezen a nyáron a filmcsatorna több szabadtéri helyszínre is ellátogat a legnagyobb filmekkel. Az állomások között szerepel a Plázs Siófokon, a Balatonfenyvesi Kultúrtér, augusztusban pedig majd Budapestre is ellátogat a rendezvénysorozat.

A siófoki helyszínen a kémek ikonikus világába repítik a nézőket, ahol a Mission: Impossible trilógiát vetítik majd. Ezt követően a szabadtéri mozi átköltözik Balatonfenyvesre, ahol Ben Stiller és Robert de Niro érkezik a megunhatatlan Apádra ütök című komédiával, később pedig az 1984-es Top Secret paródiafilm nevetteti meg a résztvevőket a hidegháborús kémfilmek kifigurázásával.

A szervezők extra programokkal is készülnek a nézőknek egy-egy ikonikus film előtt. A résztvevők a Mission: Impossible ügynökeinek bőrébe bújhatnak és lézeres akadálypályán próbálhatják ki az ügyességüket, de az ominózus jelenetet reprodukálva akár kötélen is ereszkedhetnek egy fénykép erejéig.

Paramount Nyári Mozi – július
Július 6. 20:00: Mission: Impossible 1 (Plázs, Siófok)
Július 13. 20:00: Mission: Impossible 2 (Plázs, Siófok)
Július 20. 20:00: Mission: Impossible 3 (Plázs, Siófok)
Július 21. 20:00: Apádra ütök (Balatonfenyvesi kertmozi)
Július 28. 20:00: Top Secret (Balatonfenyvesi kertmozi)

A siófoki vetítések ingyenesek, a balatonfenyvesi kertmozi belépő ellenében látogatható.

emTV.hu // Red Lemon Media

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8712632797
süti beállítások módosítása