Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Vakációzz Los Angelesben az Agymenőkkel

Értékes nyereményekért hirdet játékot a Comedy Central

2017. augusztus 02. - emTV.hu

comedy_central.jpgKülönleges nyereményjátékkal kedveskedik az Agymenők rajongóinak hazánk első számú humorcsatornája. A Comedy Central felhívásában augusztus 1. és 21. között résztvevő játékosokra az értékes ajándéktárgyak mellett egy stúdiólátogatással egybekötött Los Angeles-i vakáció vár!

Szeretnéd végre testközelből látni, hogyan és hol születnek Leonard, Sheldon, Howard és Rajes, az Agymenők sztárjainak fergeteges poénjai? Itt a vissza nem térő alkalom: a Comedy Centralnak köszönhetően most akár te is eljuthatsz Los Angelesbe, a népszerű szitcom stúdiójába, ahol bepillanthatsz a kulisszák mögé.

Szenzációs nyereményekért zajló játékot indít augusztus 1-től 21-ig az ország első számú humorcsatornája. A három legszerencsésebbet elviszi a filmvilág fővárosába, Los Angelesbe, ahol részt vehetnek az Agymenők exkluzív stúdiótúráján és bepillanthatnak a produkció kulisszái mögé. A többi nyertes sem szomorkodhat ám, ugyanis öt darab Sheldonos babzsákfotel és tíz pulóver is gazdára vár!

A résztvevőknek nincs más dolguk, mint a Comedy Centralt nézni és figyelni a műsorok közti szünetben megjelenő akasztófa játékot, amely során a hiányzó betűk alapján az Agymenőkkel kapcsolatos kifejezéseket kell kitalálni. A napi megfejtéseket regisztrálás után, fel kell tölteni a kockajatek.comedycentral.hu weboldalra, aznap éjfélig kell feltölteni. Minden nap új feladvány, mindennap új lehetőség! Aki az összes megfejtést elküldi a fent megjelölt címre, az huszonegyszeres eséllyel indul a játékban, amelynek sorsolását augusztus 22-én, délután egykor tartják.

emTV.hu // Red Lemon Media

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr6612710180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása