Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Miért vágja le a sorozatok utolsó másodperceit a Comedy Central?

2017. szeptember 25. - Ádám // emTV.hu

Kaptunk néhány megkeresést azzal kapcsolatban, hogy a Comedy Central miért vágja le a sorozatok utolsó másodperceit. A jelenséget jómagam is rendszeresen tapasztalom, megkérdeztem hát a csatornát, hogy mi áll az adáslebonyolító rendszer sajátossága mögött.

"Esetenként előfordul, hogy egyes műsoroknál másképp van időzítve a magyar hangsáv, mint a nemzetközi verzió és ezért a nemzetközi változathoz igazodó adáslebonyolító rendszer hamarabb elkapcsol és így levág egy-két másodpercet az adás legvégéről. Ezeket az eseteket igyekszünk egyesével nyomon követni és egyeztetve az adáslebonyolítóval megoldást találni rájuk. Amennyiben pontos visszajelzést kapunk arról, hogy mikor, melyik műsorral történt ilyen eset, akkor annak utánajárunk és egyeztetjük, hogy legközelebb már az utolsó másodpercig maradéktalanul végigmenjen az adás"

– mondta el az emTV.hu kérdésére Szűcs László, a Viacom kommunikációs igazgatója.

emTV.hu // képünk illusztráció

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr4712894752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása