Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Nyerj utazást a németországi Movie Parkba!

2017. október 23. - emTV.hu

Az emTV.hu és az Űrszekerek nyereményjátékában a legszerencsésebbek elutazhatnak abba a németországi élményparkba, melyben a világ egyetlen Star Trek tematikájú hullámvasútja mellett egy valódi Enterprise küldetés is várja a nyerteseket! A játék első díja egy kétnapos négyszemélyes utazás Bottropba, és belépő a Movie Park Germany-be, míg a második és a harmadik helyezett egy-egy Paramount Channel ajándékcsomaggal lesz gazdagabb.

emtvhu_urszekerek_nyeremenyjatek_emtv.jpg

A szerencsés nyertesnek három társával együtt lehetősége nyílik egy felejthetetlen utazást tenni a németországi Bottropba, hogy felfedezzék a Movie Park minden szegletét. A fáradalmakat aztán a Föderációs Plazában pihenhetik ki, mielőtt Csillagflotta-kadétként kelnének útra megmenteni az Enterprise legénységét a borg asszimilációtól. Az utazást, a szállást félpanzióval, valamint a belépőt a filmparkba az emTV.hu biztosítja.

A második és a harmadik helyezett a Viacom jóvoltából egy-egy Paramount Channel ajándékcsomaggal lesz gazdagabb – ennek tartalma egy csatornalogós pulóver, esernyő, és bögre.

A megfejtéseket október 30-án éjfélig várjuk! Sorsolás október 31-én.

emTV.hu // Játékszabályzat

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8813055208
süti beállítások módosítása