Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új csapattal indul újra a Melegítő a Netflixen

"Ha az eredeti sorozat a toleranciáról szólt, ezúttal az elfogadás lesz a téma"

2017. december 13. - emTV.hu

Februárban a Netflixen Karamo Brown (kultúra), Jonathan Van Ness (testápolás), Tan France (divat), Antoni Porowski (gasztro) és Bobby Berk (dizájn) nevű srácokkal folytatódik, pontosabban indul újra a Melegítő (Queer Eye for the Straight Guy). Amikor a műsort – amelyben a meleg főszereplők heteroszexuális férfiaknak nyújtanak teljes körű megújulást – 2003-ban bemutatták, hamar kulturális jelenséggé vált. Azóta az eltelt évek alatt azonban sok minden változott. Az újraindult műsorban új Fab5-ot kapunk, bemutatták őket.

"Ez egy új kor új közönséggel"

– nyilatkozta David Collins, a műsor alkotója az Entertainment Weekly.nek.

"Ha az eredeti sorozat a toleranciáról szólt, ezúttal az elfogadás lesz a téma."

Aki nézi a Gay of Thrones-t, annak ismerős lesz Jonathan Van Ness, aki testápolási guruként Kyan helyére lép. Kamaro Brown számára, aki az ügyeletes kultúrsznob, nem ismeretlen a valóságshow világa, miután szerepelt a The Real World: Philadelphiában.

A csapatot teljessé teszi Tan France, a Kingdom & State női ruhacikkek tervezője és a Rachel Parcel Inc. társtervezője, Antoni Porowski, Ted Allen volt személyi szakácsa és Bobby Berk, aki saját lakberendezési cikkeket forgalmaz.

A vadiúj Melegítőben a srácok elhagyják New Yorkot, és Amerika republikánus államaiba látogatnak, átvarázsolva olyan férfiakat, akik talán az övéikkel nem azonos politikai nézeteket vallanak.

"Hogy fokozzuk az érzéseket, valóban látni kellett, ahogy a fiúk egy déli, Trump-párti rendőr vagy a magát megszépíthetetlennek nevező tanyasi [»hillbilly«, pejoratív szó az USA déli államaiban, a hegyvidéki részeken élőkre] Tom társaságára reagált"

– ecsetelte Rob Eric vezető producer.

"A forgatás után is hetekig szeretettel beszéltek mind az öten azokról, akiket kicsinosítottak. Rájuk is hatással volt, ahogyan ők a mindennapok hőseire."

Ez alkalommal az öt főszereplő magánélete is figyelmet kap, amelyről az első körben nem sok minden derült ki.

"Ha valaki visszagondol az eredeti csapatra, arról határozottan nem beszéltünk volna, hogy Tan férje egy mormon cowboy, arról pedig főleg nem, hogy Tan muszlim. Ezek azok a hamisítatlan pillanatok, amelyektől jók a kilátásai ennek az új verziónak"

– válaszolta David Collins.

A producerek burkoltan utaltak rá, az eredeti fiúgárda is talán beugrik egy kis szerepre.

"Nem mondom, hogy nem vagy soha, mert sose tudhatod, az új csapat ott lesz és... Nem mondhatok nemet, ki tudja, lehet, hogy egy alkalommal mind összejönnek"

– mondta a műsor alkotója, majd hozzátette:

"Most az új srácokon a sor, de az előzőek feltétlenül örülnek nekünk. Valószínűleg a legszebb az egészben az, hogy mégis mindenki olyan segítőkész és kedves volt egymással. A tíz fiú nagyon jó kapcsolatot alakított ki.

Szívből szól, tele érzelemmel és humorral, már várom az új közönséget. De azt hiszem, attól igazán egyedi, hogy az eredeti sorozat a toleranciáról szólt, ezúttal az elfogadás lesz a téma"

Melegítő premier
február
Netflix

emTV.hu // Logo

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr3713498655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása