Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Fotók az RTL sajtótájékoztatójáról

2018. augusztus 16. - Ádám // emTV.hu

Kedden délelőtt kellemes környezetben és hangulatban, a Kopaszi-gáton tartotta őszi sajtótájékoztatóját az RTL Magyarország. A rengeteg celeb, híresség, és a csatorna arcai társaságában bejelentett impozáns mennyiségű új és visszatérő műsorok nem okoztak túl nagy meglepetést – érezhetően biztosra ment a csatorna. Mivel az emTVkettőn bővebben is olvashatsz minderről, a következőkben néhány, jellemzően pózolós fotót mutatunk a számomra utólag sem teljesen tiszta elnevezésű, RapidRandi címet viselő eseményről.

fotó: Rácz Tamás / RTL Klub

In brief: A Survivor, a Nyerő PárosA Konyhafőnök VIP, az X-Faktor és a ValóVilág mellett érkező magyar fejlesztésű Szenzációs négyes Ráskó Eszter, Alföldi Róbert és Ganxsta Zolee alkotta zsűrije számomra igen kellemes meglepetés, ahogy A mi kis falunk új évadának korai bemutatója is. Az x-et a megszokott mentorok keresik, a gasztroverseny séfjei Sárközi Ákos és Rácz Jenő lesznek, az RTLII-re érkező kukkolós reality-t pedig Nádai Anikó és Puskás Peti vezeti.

Tehát ahogy ígértem, a Kolosi Pétert ábrázoló fotóra kattintva galéria nyílik!

Továbbá míg az interneten új digitális tartalmak, az RTL Klub képernyőjén országos tévépremierek láthatóak majd, néhány műsorral pedig az emTV.hu és az emTVkettő oldalain is részletesebben foglalkozunk majd!

emTV.hu // RTL Magyarország // fotók: Rácz Tamás / RTL Klub

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr6414183691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása