Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új csatornát índít az ATV

2018. augusztus 17. - Ádám // emTV.hu

Új, szórakoztató műsorokat és sorozatokat sugárzó csatorna indítását tervezi az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd, aki egyben a Hit Gyülekezete nevű pünkösdi-karizmatikus gyülekezet vezető lelkészének, és egyben a csatorna tulajdonosának fia.

Minderről a Hetek nevű közéleti hetilap ma megjelenő számában olvashatunk, aminek egyébként alapító-főszerkesztője maga Németh Sándor.

Ősztől napi magazinműsor indul Jakupcsek Gabriellával, ezenkívül a csatorna stratégiai partnerséget kötött a korábban RTL-barát, egy ideje viszont a TV2 műsorainak nagyobbik részét szállító IKO műsorgyártóval, és közösen egy nagyszabású amerikai produkció hazai gyártásán dolgoznak, ami a vezérigazgató szerint szintugrást fog jelenteni az ATV életében. Az indulásra leghamarabb decemberben kerülhet sor – írja az atv.hu.

Az interjúból kiderül továbbá, hogy az ATV lett a magyarországi partnere a világ egyik legnagyobb, egyelőre meg nem nevezett hírcsatornájának.

"Egy év múlva szeretnék kettő ATV-t látni, amelyek közül az egyiken alapvetően hírműsorok mennek, a másikon inkább szórakoztató műsorok és sorozatok. Eközben azt szeretném, hogy az ATV a G-nap előtti nézettségét tartsa, míg a második csatornával új, fiatal nézőket találjunk meg"

– mondta a vezérigazgató. Kálmán Olga esetleges visszatérése viszont nincs napirenden.

emTV.hu // atv.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr5514186829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása