Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Megtaláltuk VV Radics amatőr házi pornóvideóját!

2018. november 06. - Ádám // emTV.hu

Még be sem költözött minden lakó a Való Világ 9 powered by Big Brother villájába, egyre másra kerülnek elő a villalakók korábbi szexvideói. S ahogy a tegnapi összefoglalóban láttuk, bár a játékosok már a beköltöző-bulin mindent megtettek azért, hogy a Villa kamerái tizennyolcpluszos tartalmakat rögzíthessenek, itt kint minden a magát a hetero bikának beállító Krisztiánnal kezdődött. Róla órákkal a vasárnapi beköltöző-show után ki is derült, hogy korábban Pumped Gabóval szexelt pénzért, kamera előtt. Az internet ugyanis, ahogy mondani szokták nem felejt, úgyhogy alig telt el fél nap Radics hétfő esti beköltözése óta, máris ráakadtunk az ő amatőr házi pornójára is! Figyelem, felnőtt tartalom!

vvradicsporno.png

VV Krisztián és Pumped Gabó kalandjait ezen a linken, míg a vlogger Radics egyik népszerű pornómegosztóra feltöltött homevideóját ide kattintva csodálhatjátok meg. Figyelem, a linkek felnőtt tartalomra mutatnak! Jó szórakozást!

Való Világ 9 powered by Big Brother
összefoglaló minden nap 22:00-kor
RTLII

emTV.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8314356331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása