Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A Csillagkapu sorozatok magyar hangjaival beszélgettünk

2018. november 16. - emTV audió

November 11-én a Stargate Command Hungarian Site hatodik születésnapi rendezvényén vendégeskedtünk, ahová meghívtuk a Csillagkapu SG1 és Atlantisz sorozatok három magyar hangját, Spilák Klárát (Carter), Dózsa Zoltánt (Sheppard) és Turi Bálintot (Ronon), valamint Házi Sándort, aki kisebb kihagyásokkal folyamatosan hangmérnöke volt e két szériának.

ep7.JPG

Beszélgettünk a rajongásról és rajongói találkozókról, a közönség erejéről és a szinkronok minőségéről, és azt is megtudhattuk hogyan készül a goa'uldok magyar hangja. Szóba került még a technoblabla és beszédtechnika, ahogy az állandó magyar hangokról és a klasszikus szinkronokról is beszélgettünk. A színművészeket sok más mellett arról is kérdeztük, hogy kit és mit jobb szinkronizálni, mik a kedvenc filmjeik, és hogy átlépnének-e a csillagkapun.

Ide kattintva a Médiazabálók aktuális epizódjának műsoroldalára jutsz, ahol különböző módon és formában érheted el, vagy akár töltheted le az adást.

emTV.hu

donate_680x50.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr1214375339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása