Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Kizártak egy játékost a ValóVilágból

2018. december 23. - dselmeczi

Szombat este Nádai Anikó az összefoglalóban jelentette be, hogy azonnali hatállyal kizárták a Való Világ 9 powered by Big Brother egyik játékosát, mivel veszélyeztette társa testi épségét. Videón mutatjuk hogy fogadták a villalakók társuk távozását.

vv9_kizaras.JPG

Anikó bejelentkezésekor Csoki már tudta, számára véget ért a játék. A szabálykönyv 3.2-es bekezdése értelmében a fizikai bántalmazás bármely formája azonnali kizárást von maga után. Miközben Zsuzsu kérlelte a műsorvezetőt, az arcokon döbbenet és sokk lett úrrá. Bejátszották a történteket, Anikó pedig közölte: Csokinak egy perce maradt, hogy elhagyja a villát. Reni összeomlott. Mutatjuk.


A sors pikantériája, hogy Csoki egyébként megnyerte a közösségi médiás hetet, ezért szombaton Baukó Éva társaságában vezette volna a BeleValó adását. Vasárnap este pedig párbaj, Era és Roli mérkőzik meg a nézők kegyeiért, de előtte még nézzétek meg mit mondott Csoki, miután kizárták:


Való Világ
összefoglaló és párbaj

december 23. vasárnap 21:00
RTL II

emTV.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr5814508304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása