Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ketten búcsúztak az X-Faktortól

2019. november 24. - emTV videó

Az X-Faktor 2019-es évadának második élő showjában, ismét székes feladat várt a versenyzőkre, amely feszült és izgalmas pillanatokat tartogatott. Dárdai Blanka és Take3 számára pedig véget ért a verseny, mi pedig Bagdi Enikőt, Burai Renátót, Ruszó Tibit, Zdroba Patrikot és Manuelt kérdeztük, akik még a rajongóiknak is üzentek!

szg_6509.jpg

Az X-Faktor kilencedik évadának versenyzői, a második élő showban újra kemény kihívással néztek szembe. A biztos továbbjutóknak fenntartott három székért hatalmas harc folyt, hiszen a mentorok csak arról dönthettek, hogy kik érdemelnek szerintük továbbjutó helyet, de a nézők döntötték el, hogy kik azok, akik ott is maradhattak. Amikor az összes produkciót bemutatták a versenyzők, a nézők leadott szavazatainak köszönhetően Manuel, Ruszó Tibi és Zdroba Patrik ültek a továbbjutást jelképező helyeken, ám ezzel a show még nem ért véget. A többi öt versenyző sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még három versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal. Így a továbbjutók táborához még csatlakozhatott Bagdi Enikő, Burai Renátó és Vanek Andor.

A videó a YouTube-on is megtekinthető!

emTV.hu // fotó: RTL Magyarország

elmeny_es_velemeny.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr2215322224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása