Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Manuel búcsúzott az X-Faktortól

#showafter4

2019. december 08. - emTV.hu

A versenyzőknek két produkcióval kellett bizonyítaniuk a jövő heti döntő előtt szombat este az X-Faktor utolsó előtti élő showjában. A továbbjutást jelképező két székért hatalmas harc folyt, végül Manuel számára ért véget a verseny. Közvetlenül az elődöntő után kérdeztük a kiesőt és a döntőbe jutottakat, Manuelt, illetve Ruszó Tibit, Vanek Androt és Zdroba Patrikot.

szg_8316.jpg

Az X-Faktor kilencedik évadának versenyzői, a negyedik élő showban egy duettel és egy egyéni produkcióval léptek a közönség és a mentorok elé. Az énekesek egymás után adták elő a duett és az egyéni produkciókat, majd a mentorok döntöttek arról kapnak-e továbbjutást jelentő széket. Végül a mentorok és a nézők szavazatai alapján Ruszó Tibi és a Zdroba Patrik foglalhatott helyet. A másik két előadó sorsáról pedig a nézők dönthettek a szavazataikkal. Így a továbbjutók táborához még csatlakozott Vanek Andor. Manuel számára pedig véget ért az X-Faktor.

emTV.hu // RTL Magyarország

elmeny_es_velemeny_video.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr4515343144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása