Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Bejelentették az Exatlon Hungary második évadának Bajnokait

2019. december 11. - emTV videó

2020. januárjában az ígéretek szerint szintet lép az Exatlon Hungary. Az új évad ismét a Dominikai Köztársaságból jelentkezik, de új helyszínen, még látványosabb és nehezebb pályákon szállnak versenybe a Bajnokok és Kihívóik. Az Exatlon Hungary műsorvezetője ezúttal is Palik László lesz, az embert próbáló verseny végén a női és férfi győztes tizenöt-tizenöt millió forinttal lesz gazdagabb.

20191211113118_img_3823.JPG

Az Exatlon Hungary Bajnok csapatában ezúttal is olimpiai és világbajnok sportolók kaptak helyet. Dominikán harcba száll Csollány Szilveszter, olimpiai- világ- és Európa-bajnok tornász; Dr. Busa Gabriella, háromszoros kick-boksz világbajnok; Tóth Dávid, olimpiai ezüstérmes, világbajnok kajakos; Korok Fatima, szabadtüdős mélymerülő világbajnok; Kempf Zozo, freestyle BMX világbajnok; Poór Brigitta, világ- és Európa-bajnok tereptriatlonista; Kótai Mihály, profi ökölvívó világbajnok és Kocsis Alexandra, Arnold Classic győztes bikini fitness versenyző.

Az Exatlon Hungary második évadában visszatér Gelencsér Timi is, a tavalyi Bajnok csapat legeredményesebb női versenyzője, aki ezúttal nem a pályán, hanem a pálya mellett jut szerephez. Timi közvetlenül a futamok után faggatja majd a versenyzőket, és az Exatlon Hungary riportereként a műsor weboldalán és social media felületein közelebb hozza az Exatlon világát a nézőkhöz.

A tv2.hu/exatlon oldalon az adások visszanézésén túl a a műsor rajongói extra tartalmakat és a versenyzők statisztikáját is megtalálják majd, a szerdai sajtótájékoztatót pedig itt lehet teljes egészében visszanézni.

emTV.hu // TV2

elmeny_es_velemeny_video.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr1615348302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása