Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Az egér kilövi a rókát

2020. január 18. - emTV.hu

A 20th Century Fox a Twentieth Century Pictures és a William Fox, azaz a Tolcsván született Fried Vilmos által alapított Fox Film Corporation egyesülésével jött létre 1935-ben. Mint ismeretes, a Disney nemrég felvásárolta a stúdiót, aminek nevéből most eltávolítja a Fox szót, így a cég 20th Century Studios, a Fox Searchlight Pictures pedig csak szimplán Searchlight Pictures néven folytatja. A kérdés már csak az, hogy a Disney-nek mi a terve a stúdió ikonikus reflektoros intrójával, és hogy mi lesz a tévés divíziók sorsa.

A tévés oldalon még nem született végleges döntés a 20th Century Fox Television és a Fox 21 Television Studios nevével kapcsolatban. A változtatásról jelenleg is folynak a viták, ám a helyzethez közeli források szerint még nincs konszenzus.

emTV.hu // Variety

elmeny_es_velemeny_hir.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr915414772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása