Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Az Álarcos énekes sajtótájékoztatóján jártunk

Videó-interjú a Nyomozókkal és a házigazdával

2020. február 05. - emTV videó

Február 9-től, vasárnap esténként hét órától ismert hazai sztárok öltik magukra a teljes testüket elfedő, látványos álarcokat. A maszkok mögött lehetnek énekesek, színészek, valóságshow-hősök, humoristák, sportolók, bárki, aki már legalább egyszer belopta magát a nézők szívébe. Az Álarcos énekes műsorvezetőjeként újra látható lesz az RTL Klub képernyőjén Istenes Bence, míg párja, Csobot Adél, illetve Sebestyén Balázs, Gáspár Laci és Dancsó Péter pedig a Nyomozók csapatát erősíti. Stábunk ott volt a sajtótájékoztatón, őket kérdeztük.

alarcos_enekes_0004.JPG

A műsor kapcsán példátlan biztonsági intézkedések vannak érvényben. Elkülönített öltözők, biztonsági őrök, eltorzított hangon megszólaló álarcok, kártyákkal való kommunikáció! Teljes a titokzatosság!

A feladat nem más, mint kitalálni, hogy vajon ki lehet a maszk mögött. A nézők nem maradnak ebben segítség nélkül. Négy Nyomozó követi az álarcok által elhagyott nyomokat, és egyetlen, de igen bonyolult ügyön dolgoznak: rá akarnak jönni, meg akarják fejteni a titkot, hogy kik vannak az álarcok mögött. Velük beszélgettünk:

Minden adás során egy-egy maszkról lehull a lepel és kiderül, hogy ki van az álarc mögött. A stúdióban helyet foglaló nézők és a Nyomozók szavazatai alapján, az adott adásban legkevesebb szavazatot kapott álarc lelepleződik.

Álarcos énekes premier
február 9. vasárnap 19:00
RTL Klub

emTV,hu // RTL Magyarország

elmeny_es_velemeny_video.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr6915459244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása