Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ismert emberek A Kódban

Először Csobot és Istenes, de lesz VV Attila és Kinga is

2013. január 04. - emTV.hu

rtlklub.jpgMinden hétfőn egy-egy "celebpáros" teszi próbára tudását és memóriáját az RTL Klub kvíz show-jában, A Kódban. A Sebestyén Balázs által vezetett műsorban minden alkalommal egy páros küzdhet meg az arénában a főnyereményért. Ám január 7-től, minden hétfőn este egy-egy közismert "celebpáros" is vállalkozik arra, hogy a kódlistát felelevenítse.

Az első ilyen hétfői adásban az X-Faktor 2012 finalistája, Csobot Adél és az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence szerepelnek majd. A fiatalok játékát január 7-én, 19:10-től követhetitek nyomon.

Csoboton és Istenesen kívül felbukkan majd a műsorban például a közel egy év után még mindig hajléktalan Knapp Attila és hisztipicsa szerelme Kutai Kinga is, a ValóVilág5 nyertese és játékosa.

RTL Klub / emTV.hu

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr964998765

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bence, az Istenes 2013.01.05. 13:32:16

Bence, az Istenes Istenes Bence (született Viva Ben) újra címlapsztorit villantott becsajozott. A legutóbbi X-Faktorban (ABSOLUTELY BREAKING! Bombaként (mondom, BOMBAKÉNT, wazze!) robbant a hír, miszerint ifjú Malek Miki nem vesz részt a 2013-as X-Fak...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása