Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Végre kiteszik Mezei Dánielt a Forma 1-es közvetítésekből

Helyét Szujó Zoltán veszi át

2013. január 07. - Ádám // emTV.hu

kritika.jpgEgy év kínszenvedés után végre megszabadították a Forma 1-es közvetítéseket a Magyar Televízióban nyomon követő nézőket a leírhatatlanul idegesítő, folyton bakizó, badarságokat beszélő Mezei Dánieltől. Mit ne mondjak, ideje volt. Helyét Szujó Zoltán veszi át. Az MTVA-nak egy egész szezon kellett ahhoz, hogy a nézőket megszabadítsák ettől az ámokfutástól. A 2013-as F1-szezon első futamát egyébként március 17-én rendezik majd az ausztráliai Melbourne-ben.

komment.jpg

Mezei Dániel dilettáns közvetítése többször kiverte már a biztosítékot a sportág kedvelőinél. A többség szerint a közvetítés teljesen elveszíti hitelességét, mert Mezei egy olyan kommentátor, aki hozzáértés helyett csak okoskodni tud. Gyakorlatilag a szezonban nem volt olyan futam vagy időmérő, mikor a szakkomentátorként közreműködő Wéber Gábornak ne kellett volna kijavítania Mezei által mondott ostobaságokat. Eközben a sportriporter a szuperlassítások "fantasztikus képén" élvezkedett. Gratulálok!

Persze csak az nem hibázik, aki nem is dolgozik, de ennél még én is többet tudok a sportágról és nem hiszem azt, hogy ha csak tizenkét pilótát látok a képernyőn, akkor csak ennyien fejezték be a futamot.

Néha elgondolkodom azon, hogy vajon nincs egy barát, egy szerkesztő, egy főnök aki látja, hogy nem megy ez neki.

Hogy miután az MTVA sok sok sok közpénzért visszavásárolja a Forma 1 közvetítési jogát az RTL Klubtól, vajon nem lenne-e érdekük, hogy az élvezhető is legyen? Miért kellett egy egész szezon ahhoz, hogy a nézőket megszabadítsák ettől az ámokfutástól.

Mezei Dániel, nem fogsz hiányozni.

Tehát Mezei repült, helyét Szujó Zoltán veszi át. Állandó szakkommentátorként továbbra is Wéber Gábort hallhatjuk, a stúdióvendégek ("szakértők") között ismét ott lesz majd Kiss Pál Tamás GP3-as versenyző, Michelisz Norbert túraautó- világbajnok és Kiss Norbert kamionversenyző is. Szujó helyét az utazó stábban Bobák Róbert veszi át.

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr65003920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása