Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Élő adásban jelentette be, hogy meg fog halni

A műsorvezetőnek négy-hat hónapja lehet hátra

2014. szeptember 15. - dselmeczi

news.jpgDave Benton a WCIA-TV műsorvezetője élő adásban jelentette be, hogy kiújult agydaganata miatt az orvosok szerint csak fél éve lehet hátra. A CBS3 közép-illinois-i reggeli műsorában elmondta: újjászületett keresztény és hiszi, élete Isten kezében van, így teljes a lelki békéje.

Az orvosok a közelmúltban úgy nyilatkoztak, hogy az agydaganat túl nagy a műtéthez illetve a sugárkezeléshez, ezért megpróbálnak egy új kezelést, mely lassítja a daganat növekedését, de ezzel mindössze csak időt nyerhetnek.

Az 51 éves Bentonnak egy felesége és két felnőtt gyermeke van. Chicago külvárosában, Addison-ban nőtt fel, és a Northern Illinois Egyetemen szerzett diplomát. Kilenc éve dolgozik a WCIA-nél.

emTV.hu

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr436700617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása