Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Széll Tamás a TV Paprikán főz

A négyrészes gasztro-sorozat holnap mutatkozik be a csatornán

2016. július 22. - emTV.hu

tv_paprika.jpgA TV Paprika különleges, saját gyártású műsorral készül a gasztro-rajongók számára, Bocuse d’Or: Aranyséf címmel. A főszereplő Széll Tamás séf lesz, Bocuse d’Or-győztes csapatával. A műsor házigazdája Jókuti András. A négyrészes gasztro-sorozat holnap mutatkozik be a TV Paprikán.

A sorozatban megismertetjük a TV Paprika nézőit a világ egyik legrangosabbnak, de mindenképp a legizgalmasabbnak tartott szakácsversenyével, a Bocuse d’Or-ral.

Mindezt úgy, hogy végigkísérjük Széll Tamás séfet a magyarországi válogatóversenytől, a hónapokig tartó, a nagy megmérettetésre való felkészülésen át egészen az európai előselejtezőig, amelynek végén kiderült, hogy sikerült ismét magyar versenyzőnek eljutnia Lyonig. Mindeközben a magyar gasztronómia legfontosabb és legismertebb figurái beszélnek a versenyzőről, a versenyről. Az európai döntőig úgy juthat el valaki magyar színekben, ha 2016. február 18-án a hazai döntőt megnyeri. Itt kezdődik a TV Paprika filmje is.

A négyrészes műsor első két része a felkészülés, valamint az európai döntő minden izgalmát, kulisszatitkát bemutatja. A következő részek pedig már a TV Paprika stúdiójába terelik a csúcsgasztronómia iránt érdeklődőket. A stúdióba ugyanis ellátogat Széll Tamás és csapata, hogy bemutassák, hogyan lehet otthon is elkészíteni két remek fogást a nyertes menüsor hozzávalóiból. Szarvasgulyás készül és kecsegepaprikás túrós csuszával, úgy, hogy közben Tamás magyaráz, elhozza és bemutatja saját házi, Japánból származó különleges füstölőjét, és igyekszik az elkészítés minden mozzanatát egyszerűen, közérthetően bemutatni.

Széll Tamás a TV Paprika stábjának beszélt pályája kezdeteiről, miért a gasztronómia felé vette az irányt, de azt is elárulta, még mindig érzi gyermekkora ízeit a szájában – legyen szó a szilvás gombócról vagy a burgonyalevesről, mert ezek azok a momentumok, amelyek végül meghatározták későbbi pályáját.

Bocuse d’Or – Aranyséf premier holnap 11:30-kor a TV Paprika műsorán!
további epizódok: vasárnap 11:30, augusztus 10-én és 11-én 21:00-kor

emTV.hu // TV Paprika

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr948906712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása