Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Jön Supergirl, visszatérnek a S.H.I.E.L.D. ügynökei

Két premierrel zárja az augusztust a Viasat3

2016. augusztus 02. - Ádám // emTV.hu

viasat3.jpgAugusztus 16-án érkezik a Supergirl. A különleges képességű lány Superman unokahúga, akit tizenkét évvel ezelőtt küldték a Földre, ahol a Danvers család fogadta be és tanította meg, hogyan rejtse el erejét az emberek elől. A DC mellett Marvel is lesz, jön a S.H.I.E.L.D. ügynökei harmadik évada.

supergirl.jpg

Supergirlt a testvérén, Alexen keresztül megtalálja egy szupertitkos társaság, amelynek az a célja, hogy megvédje National City lakosságát a rá leselkedő veszélyektől. Új hős születik hát: Supergirl. A lányt, akit nem mellesleg Kara Zor-Elnek, azaz Kara Danvers-nek hívnak, kalandjai során James Olsen és Winnie is támogatja, de persze van szerelmi szál, a kérdés tehát az, hogy vajon melyikük nyeri el a szuperhős szívet. A huszonnégy éves Supergirlt a huszonhét éves Melissa Benoist játssza, akit láthattunk már a Glee-ben, melyben Marley Rose-t alakította, valamint a Homelandben kettő, az Esküdt ellenségek: Bűnös szándék egy epizódjában is játszott. Kara médiamogul mentorát pedig maga Ally McBeal, azaz Calista Flockhart alakítja. 

A DC Comics mellett lesz Marvel is! A harmadik évaddal tér vissza a S.H.I.E.L.D. ügynökei, amely augusztus 22-én startol a Viasat3-on. Az évadban feje tetejére áll az élet, egy idegen bolygón és a Földön is folytatódik a harc. Jemma Simmons eltűnik, Daisy és Mack ügynökök az Embertelenek után kutatnak és felbukkant egy új, titokzatos ügynökség is, akik nem lesznek a S.H.I.E.L.D. jó barátai.

Supergirl premier augusztus 16-án, kedden 21:00-tól a Viasat3 műsorán!
dupla epizóddal

A S.H.I.E.L.D. ügynökei III premier augusztus 22-én, hétfőn 21:00-kor a Viasat3 műsorán!
dupla epizóddal

emTV.hu // Eurolex // fotó Warner Bros. Television

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr628929968
süti beállítások módosítása