Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Videó a Fuss család, fuss! sajtónapjáról

Palik Lászlóval indul hétfőn a TV2 új sport-realityje

2019. október 05. - emTV videó

Még augusztus elején, vakító napsütésben és rekkenő hőségben érkezett meg a sajtóbusz a Budapesttől harminc kilométerre található tanyára, ahol a TV2 készült épp forgatni új sport-realityjét. A Fuss család, fuss! címet viselő műsorban négy fős famíliák küzdenek meg a legsportosabb magyar család címért és a vele járó tízmillió forintos fődíjért.

tv2_fuss_csalad_fuss_palik.jpg

Elsőként egy próbajátékot mutattak be nekünk, egy szintén nem teljesen felépült, csak a kedvünkért összerántott, még nem elkészült pályán, egy próbajátékos-családdal. Palik László igyekezett a hatalmas szélben leközvetíteni a futamot, aztán elkészültnek a fotók, és indultunk is a buszhoz, hogy átmenjünk egy újabb helyszínre, egy újabb pályára.

Ott már javában zajlott az élet: drónok a levegőben, dolgozik a stáb, a volt Forma 1-es kommentátor pedig megmutatta kedvencét, a Nagydíjakról is ismerős úgynevezett cable cam-et, azaz a kábelen mozgó kábelkamerát. A Fuss család, fuss! egyszerre egy spotverseny és egy reality-show, ugyanis a műsor kamerái a nap huszonnégy órájában rögzítik az eseményeket. Nem csak a pályákon, hanem a versenyzőknek otthont adó táborban is, ahol a családok edzőikkel heteken át élnek és készülnek.

A videó a YouTube-on is megtekinthető.

Miután megnéztük a közvetítőkocsit, ismét útra keltünk, hogy Palik László idegenvezetésével megnézzük a tábort. Hiszen a műsor felvétele alatt mindannyian együtt laktak, együtt edzettek, együtt lélegeztek az első naptól az utolsóig. Vagyis onnan nézve majd fognak, hiszen a tábor ekkor még csak épült, ahogy a családok közös szállása is.

A szerencsés, pontosabban a heti nyertes család egy légkondicionált luxuslakókocsiban regenerálódhat, amit szívesen fedeztek fel a sajtónapon megjelent kollégák is. Nem úgy a mellette álló katonai sátrat, amiben legalább ötven fok volt. Az ekkor még üresen álló sátorban garantáltan melegük, és nulla intim szférájuk lesz a családoknak.

A versenyzőknek nem egyedül kell stratégiát alkotniuk, felkészülniük egy-egy versenynapra.A versenyző-családokat Bodó Imi, ötszörös magyar bajnok testépítő, Huszti Kata, az Exatlon Hungary [ekszatlon hángöri] győztese, rögbi edző, Tápai Szabina, egykori, nemzetközi hírű kézilabdázó; és Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa sportaerobic bajnok segíti.

Fuss család, fuss! premier
október 7. hétfő 19:20
TV2

emTV.hu // címlapfotó: TV2 // videó: [emdé] média

elmeny_es_velemeny.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr5815191266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása