Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A valóság utolér!

Elég volt a Kiszel Tündék új generációjából!

2012. július 13. - wolfclaw

kritika.jpgA reality show-k milliókat vonzanak a képernyők elé, de egyiknek sincs akkora sikere itthon mint a Való Világnak. Mai napig nem igazán tudom megérteni, hogy miért. Mi az a hihetetlen, abszolút ellenállhatatlan erő, ami arra kényszerít, hogy folyamatosan változó létszámú, válogatott hülyék társulatát bámuljam estéről estére fél éven át. Sőt azon túl is, hiszen most is kapunk híreket korábbi VV szereplőkről.

marki_zsuzsi.jpgAzt még valahogy elviselem, hogy VV Anett balatoni bulizós képei (amiket a facebookon megosztott) a Fókusz kiemelt riportjába kerültek. Még akkor is befogtam a számat, amikor a VV4 győztes Alekosz immár TV2-s üdvöskeként szakértett a görögországi válsághelyzet kapcsán. Akkor már kezdtem anyázni amikor a legutóbbi ValóVilág győztes névrokonom nyereményautója kapcsán olvastam, hogy az RTL ezt sem tudta még elintézni mióta Attila kijött a Villából. Ellenben Kingával hol jóban vannak, hol nem, de erről csak a „Királylány” tud nyilatkozni. Akiktől viszont tényleg ellilult a fejem és heveny idegrángásom lett az a VV4-ből hamar kizárt „Ideggyenge” Zsuzsi illetve a VV5 nagy párosa (Cristofel és Veronika).

Utóbbiak története mindenkinek ismerős azt hiszem. A „havannai bika” annyira imádta a „Kacsacsőrű emlőst”, hogy csak azzal nem kúrt félre akivel nem találkozott és Veronikát úgy elverte, hogy duplán megkapta amiből a Boksz- gálán kimaradt. Ebből aztán rendőrségi ügy lett és hetekig volt bőven anyag a celebhíradókba. Hasonló „karriert” futott be „Célbadobálós” Zsuzsi is, de mind közül a legjobban tőle kapok agyfaszt.

Miután kizárták a játékból látszólag eltűnt, később egy cikk azt állította a testéből él és innen indult el a celebségi lavina ami mára megállíthatatlanná vált. Az egyik bulvárnapilap újságírónőjét páholták el barátnőjével duettben egy pláza közepén, majd az erről mobillal készített videót fel is tették a netre, mondván ezzel vettek elégtételt, amiért a zsurnaliszta effektíve lekurvázta az újságban. Megint csend, aztán attól zengett a papír alapú és az elektronikus sajtó, hogy Zsuzsi egy pohárral akarta felvágni az ereit. Majd alig egy hónap múlva megint kórházba került drogtúladagolás miatt. Komolyan mondom, ez a nő rosszabb még a folyton részegnek tűnő VV Évánál is. Semmi másról nem szól ez, mint hogy felszínen akarnak maradni és ezért mindent megtesznek. Pedig nem kellene küzdeniük, hiszen ez a szar végig ott fog úszkálni a víz színén.

Kik ezek a figurák? Amíg az RTL "fel nem fedezte" őket ugyanolyan századik senkik voltak mint mi. Seherezádé nem akart egy új Niki Belucci lenni és nem égett rongyként, mint most, amikor dj-nek hiszi magát. „Cuba Libre” sem kapott súlyos pénzeket azért, mert egy órán belül hatszor elhangzott a szájából a „Na mi van öcsém?” és mindenki leszarta „Érzékenylelkű” Vera pornós castingját.

Ezekből mi csináltunk neveket! Ránk szabadították őket és mi rajongunk értük. Bármiben megjelenik a nevük már ugrunk is rá. Hiszen az is hírértékkel bír, ha a villamosra felszállnak. Sztárok lettek anélkül, hogy bármi igazán komolyat letettek volna az asztalra. Nekem elegem van ebből! Elég volt a Kiszel Tündék új generációjából! Elég volt a semmittevés császáraiból/császárnőiből! Majd ha nem abból élnek, hogy Villalakók voltak hanem tesznek is érte, akkor elismerem őket. Addig viszont váltott lábbal fogom valagba rugdalni a csürhét!

komment_v2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr344655447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása