Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Lánykérés élő adásban

A Music FM két műsorvezetője házasodik össze

2012. július 26. - radiosite.hu

musicfm.jpgNemrég olyan esemény történt a hazai rádiós éterben, ami még külföldön sem túl gyakori: a 89.5 Music Fm műsorvezetője, Balogh Tamás élőben kérte meg kolléganője, Pordán Petra kezét. A lánykérés meghatóra sikerült, Tamás jó előre, alaposan kitervelte szándékát és jól időzített: a mit sem sejtő Petra harmincadik születésnapján kérte meg kedvese kezét. Amíg barátnője egy szalonban szépült - abban a tudatban, hogy a párja éppen a stúdióban vezet műsort -, folyamatos kapcsolatban a hallgatókkal, mikrofonnal felszerelve elindult kedveséhez, hogy meglepje őt a gyűrűvel.

music_fm_lanykeres.jpgA műsorvezető, miután belépett a szépségszalonba, odalépett a lányhoz, és a hallgatók füle hallatára szerelmi fogadalmat tett.

Pordán Petra a 89.5 Music Fm Önindító című műsorában hallható minden hétköznap reggel hat és tíz között, Balogh Tamás pedig a Délutáni Road Show-t vezeti délután kettő és öt óra között a rádióban.

Radiosite.hu

radiosite_v3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr244679986

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner.Média blogajánló 2012.07.27. 11:03:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner.Média blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása