Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Nyár végi műsorajánló

Neten és tévében

2012. augusztus 23. - Flankerr

em.jpgJúliusi tévés programajánlónkhoz hasonlóan most is tombol a kánikula, amit sokan a tévék és a monitorok előtt, a hűvös helységekben töltik. Nekik következik egy rövid szubjektív sorozat ajánló a következő hetekre.A Viasat3 szerencsére fel akar zárkózni a hazai etalonhoz, az AXN Playerhez. Már nézhető a Viasat Playerben, a svéd-dán koprodukcióban készült A híd című krimi sorozat első évada, szinkronosan. Minőségileg magasan az átlag feletti a produkció, igen erősen ajánlott mindenkinek. Minden nap éjfélkor kerül fel egy új rész. Playerre fel!

A TV2 szeptember elsején, szombat éjjel  23:35-től kezdi ismételni A Katedrális című nyolc részes mini sorozatot, amelyet Ken Follet azonos című világhírű könyve alapján készítettek. Nem mellesleg Magyarországon, ezért nem lepődjünk meg, ha néha ismerős arcokat látunk. Aki kételkedne, hogy ad-e elég anyagot nyolc óra tartalomhoz csupán egy könyv, vegye kézbe a cirka kilencszáz oldalas kötetet.

Nem újdonság, de örvendetes, hogy a már ajánlott Agymenők második évada szerdán 23:15-től látható a RTL Klubon. Ez a vígjáték sorozat egyik legjobb etapja, ezért még a gyengébb szinkron ellenére is érdemes elalvás előtt egy jót röhögni rajta.

Szintén szerdán, szintén az RTL-en, 21:00-tól indul a Dallas 2.0, ami a klasszikus sorozat friss, hivatalos folytatása. A kollégák szerint közepesre sikerült tíz rész (a folytatás tizenöt része berendelve) vetítése augusztus 29-én indul. A promóciójába apait- anyait beleadott a csatorna, így nagyon kíváncsi leszek a Dallas vs. Ház Doki nézettségi párbaj eredményére.

Még nincs pontos időpontja, de már most ajánljuk az HBO-n várhatóan szeptember elején, alig pár héttel a premier után induló Válaszcsapást (Strike Back), napjaink egyetlen akció sorozatának új, harmadik évadát. Scott és Damien minden rossz fiút és leányt lelő vagy megdug, és ez szórakoztató. :)

A Terápiát már külön posztban ajánlottunk, így zárásként az immár beszélő, alapkonfliktusokat feltáró történet videókat tárnám az olvasók elé, melyeket az HBO oldalán lehet megtekinteti.

Jó szórakozást, és a maradék nyár és szabadság sikeres kiaknázását kívánunk valamennyi kedves olvasónknak!

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr64727530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása