Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Az RTL II-nek még nincs megállapodása a DIGI-vel

Az RTL Kábeltelevízió közleménye

2012. szeptember 23. - emTV.hu

digitv.jpgAzt, hogy az RTL II-t lehet-e majd fogni a MinDigTV Extra szolgáltatásban, már hetek óta nem tudjuk kideríteni. Mind az RTL Kábeltelevízió, mind az Antenna Hungária nem hajlandó komolyan venni erre vonatkozó kérdésünket, de a helyzet még mindig jobb, mint a DIGI esetében; tart a közleményháború. Így kezdődött és most az RTL Kábeltelevízió közleményével folytatódik.

Az RTL Kábltelevízió Kft. meglepődve olvasta a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. által közzétett közleményt, mely szerint érvényes szerződéssel rendelkezik az RTL II csatorna terjesztésre. Ez az állítás nem felel meg a valóságnak, társaságunknak, mint az RTL II kizárólagos képviselőjének jelenleg nincs érvényben lévő szerződése a DIGI Kft-vel az RTL II terjesztésére vonatkozóan.

Azonban szeretnénk, ha az RTL II csatorna minden nézőhöz eljutna, ezért természetesen bármikor megszülethet a megállapodás a Felek között az RTL II terjesztésének tárgyában.

A DIGI Kft. előfizetői tehát még nem nyugodhatnak meg, mert egyelőre bizonytalan, hogy október 1-jétől náluk is látható lesz az RTL új csatornája.

RTL Kábeltelevízió

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr334797714

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ez az állítás nem felel meg a valóságnak 2012.09.24. 08:30:01

A DIGI Kft. előfizetői még nem nyugodhatnak meg, mert egyelőre bizonytalan, hogy október 1-jétől náluk is látható lesz az RTL új csatornája.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása