Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Október az AXN-nel

Változatos lesz a program, íme

2012. szeptember 26. - AXN

axn.jpgOktóberben az AXN minden ízlésnek kedvez esti mozijaival: szombatonként műsoron a Pókember, a kemény, mégis romantikus szuperhős, akit a démoni Szellemlovas követ majd. A hétfő a thriller-rajongóké: hátborzongató szállodák ejtik csapdába gyanútlan vendégeiket az Elhagyatott szoba, a Motel és a Hotel Horror című filmekben. Csütörtökönként az NCIS- függőknek kedvez az AXN, hiszen jön az ötödik évad premiere. A Sherlock és A Bárka a második szezonokkal tér vissza, miközben a sebeiből felgyógyuló Raylan Givens rendőrbíró belevág A törvény embere harmadik évadába.

axn_2012_okt_7.jpgSzombat esténként 19:00-től
Pergő izgalom és egy kis románc színesíti Peter Parker életét, aki egy különös pókcsípés után szuperképességekre tesz szert. A szuperhős története a Pókemberben kezdődik (műsoron október 6-án) amikor a diák Peter felfedezi erejét, és a pókok ügyességével felveszi a harcot a bűn és a gonoszság ellen. A Pókember 2-ben (műsoron október 13-án) a szerelem és a kötelesség egyensúlyáért küzd hősünk, majd a megtalált harmónia után a Pókember 3 (műsoron október 20-án) történetében újabb vihar közeleg... A Szellemlovas (műsoron október 27-én) szerettei védelmében alkut kötött a gonosszal, aki most visszatért, hogy behajtsa tartozását.

axn_2012_okt_2.jpgHétfő esténként 22:00-től
Az AXN hétfői műsorán minden turista rémálma elevenedik meg, amelyben eldugott szállodák hátborzongató csapdákként nyelik el a gyanútlan vendégeket. Az Elhagyatott szoba (műsoron október 15-én) egy fiatal házaspár rájön, hogy szobájukat bekamerázták, és a kiszabadulásért folytatott élet-halál harcukról valaki filmet készít. A Motel (műsoron: október 22-én) fiatal turisták könnyednek induló, közép-európai kalandjai válnak rémálommá. A Horror Hotel (műsoron: október 29-én) Don és Nancy egy louisianai kisvároson autózik keresztül, mikor lerobbannak. Egy rozzant hotelben szállnak meg, ahol nemsokára egy emberrabló bandával kell szembenézniük.

axn_2012_okt_3.jpgCsütörtök esténként 21:00-től (október 4-étől)
Az NCIS ötödik évada egy nagy titok felfedésével kezdődik, amikor a csapat La Grenouille elfogására indul. A tengerészeti helyszínelők sorozata több egy egyszerű akciószériánál. Finom humorával összetett módon ismerhetjük meg egy csapat belső életét, miközben éles helyzetek sorával kell megbirkózniuk. A különleges ügynökök az egész világon nyomoznak a haditengerészetet érintő gyilkossági ügyekben, kémkedés, terrorgyanú esetén vagy akár egy ellopott tengeralattjáró ügyében.

axn_2012_okt_4.jpegPéntek esténként 21:00-től (október 26-ától) - második évad
Az embereknek jó esetben nincsenek esküdt ellenségei. Sherlock Holmesnak viszont most akadt. Méghozzá James Moriarty személyében, akinek intelligenciája ráadásul felér a zseniális nyomozóéval. John blogjának felfutása óta a duónak több a dolga, mint valaha. Most leghíresebb ügyeik közül láthatunk hármat, miközben Moriarty a háttérben mozgatja a szálakat, mivel eltökélt terve, hogy tönkretegye Sherlock-ot - bármi áron.

axn_2012_okt_5.JPGKedd esténként 23:05-től (október 9-étől) - harmadik évad
A Mags Bennett halálakor szerzett sebeiből lassan felgyógyulva A törvény embere, az amerikai rendőrbíró, Raylan Givens (Timothy Olyphant) elhatározta, hogy előkeríti a Bennett család porba hullásakor eltűnt pénzt és drogot. Boyd Crowder (Walton Goggins) megpróbálja eladni a maffiózó család marijuana-farmjának megmentett termését, miközben bosszút forral a börtönbe zárt Dickie Bennett ellen...

axn_2012_okt_6.jpegVasárnap esténként 19:15-től (október 21-étől) - második évad
A Bárka című kalandsorozatban senki sem az, akinek látszik, és a magányos hajón való összezártság csak tovább ront a legénység helyzetén... Amikor Genfben beindítanak egy részecskegyorsítót, hiba csúszik a rendszerbe, és a kutatók világméretű katasztrófát okoznak. Ezt csak egy maroknyi iskolás éli túl, akik épp egy hajó fedélzetén utaznak az incidens idején. Most életük nagy kalandjának lehetnek részesei - összezárva egy 50 méter hosszú hajó fedélzetén, talán örökre... A Bárka kalandos, romantikus történetét a nyílt tengeren és egy életnagyságú díszlethajón forgatták. Az új évad részei a TV-premier előtt néhány nappal már elérhetők lesznek az AXN Player -ben!

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr894803946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása