Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Kikerülhetnek a Discovery csatornák a DIGI kínálatából

Hat csatornát érinthet

2012. október 01. - emTV.hu

digitv.jpgNovember 1-től hat, a Discovery portfóliójába tartozó csatorna kerülhet ki a DIGI kínálatából. A kikerülés esélye fenyegeti a Discovery Channel, Animal Planet, Investigation Discovery, TLC, Dicovery World és Discovery Science csatornákat. A DIGI a Discovery csatornák terjesztése ügyében tárgyalásokat folytat, azonban a jelzett csatornák terjesztése 2012. november 1-től a Szolgáltató érdekkörén kívül eső okból nem garantált, mivel még múlt péntekig, az ÁSZF módosulás lezárásáig nem sikerült megállapodniuk.

Meg kell jegyezzük, épp a mai napon indított két, hasonló tematikájú csatornát a DIGI Romániában, DIGI World és DIGI Life néven, melynek kapcsán a helyi médiahatóság (CNA) egyes tagjai előrevetítették, hogy ezt követően nem tartják kizártnak a konkurens csatornák kínálatból való eltávolítását.

Egyenlőre azért még ne fessük az ördögöt a falra, november 1-ig még rengeteg idő áll rendelkezésre a média- és a műsorszolgáltató közötti megállapodás létrejöttéhez.

Mindazonáltal emlékezzünk arra, hogy a DIGI az előfizetői nyomás ellenére sem állapodott meg a VIACOM-mal, így többek között a Comedy Central, a VIVA, vagy éppen az MTV Hungary sem fogható a szolgáltatónál, ahogy az épp ma indult RTL II továbbítása kapcsán is merültek fel problémák.

DTV News / emTV.hu

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr524814106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása