Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (csütörtök)

Az utazó, 22:00, RTL II

2012. október 04. - Flankerr

ajanlo.jpgAz olyan komoly átívelő szállal operáló drámák, mint a Lost vagy a Hősök nagy sikerét látva az amerikai NBC adó 2007-ben berendelte a Journeyman című sorozatot. Fő nézőcsalogatónak pedig az írók az időutazás témát választották. A főhős újságíró, akit a Kevin McKidd (Trainspotting, Róma, Grace Klinika) alakít, egyszer csak akaratán kívül, látszólag véletlenszerűen elkezd visszautazgatni a múltba. Itt többek között a Moon Bloodgood (Terminátor 4, Falling Skies) alakította volt menyasszonyával is találkozik. Később persze kiderül, semmi se véletlen. Ezzel a felütéssel indul ma 22:00-kor Az utazó az RTL II-n.

az_utazo.jpgA Terra Nova, és az Elfelejtve után ismét egy első évadában elkaszált, csak tizenhárom részt megélt sorozat kezdődik ma este. A kritikusok - különösen itthon - szerették a múltban emberek problémáit megoldó, de ezzel a jövőbe beleavatkozó újságíró romantikától sem mentes kalandjait.

A nézők kevésbé: a tizenharmadik részre a széria elvesztette kezdeti nézőinek felét, és ez a hollywoodi írósztrájkkal együtt végzetesnek bizonyult. Szóval jó szívvel ajánlom mindenkinek Az utazót, de karácsony környékére ez is véget fog érni..

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr784819837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása