Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (kedd)

Sikersorozat II, 21:30, HBO & A törvény embere III, 23:05, AXN

2012. október 09. - Flankerr

ajanlo.jpg2011 januárjában a Showtime kábeladó egy érdekes vígjátékot indított útjának, "Episodes" néven. Ebben az angol tévés író elindul Hollywoodba, hogy egy sikeres brit vígjátékot eladjanak az amerikai adóknak. A sorozat legfőbb érdekessége, hogy a Jóbarátok ikonikus Joey-ja, Matt LeBlanc saját magát, mint színészt alakítja, nagyon jól. Ezzel a felütéssel indul a Sikersorozat második évada ma 21:30-kor az HBO-n. Aztán. 2010 márciusában mutatta be az USA-ban az FX nevű kábelcsatorna a „Justified” nevű sorozatot, mely rögtön zajos sikert aratott. A Raylan Givens rendőrbíró- helyettes kalandjait bemutató széria egy tulajdonképpen modern köntösbe öltöztetett western, csak az elcsépelt Texas vagy Arizona helyett a dimbes-dombos Kentuckyban játszódik. Poros kisváros, bandaháborúk, tűzharcok, családi összefonódás, csinos nők, marihuána és illegális szeszfőzés. Ezzel a felütéssel indul A törvény embere harmadik évada ma 23:05-kor az AXN-en.

A Sikersorozat nevével ellentétben nem hódította meg azonnal a nézőket és a kritikusokat, de akik végignézték, nem bánták meg: igazi lassan beinduló szériáról van szó. Érdekessége, hogy a BBC és a Showtime koprodukcióban gyártja.

A második évados alakításáért Matt LeBlanc Golden Globe díjat nyert, ami a Jóbarátokkal háromszor se jött össze neki. A sikert a harmadik évad berendelésével ünnepelték a készítők. Aki az átlagtól eltérő vígjátékot keres, megtalálta.

zzepg.jpg

A törvény embere esetén nem akarok hosszú körmondatokba bonyolódni: a sorozat egyike a legjobbaknak, immáron három évadon keresztül lett egyre remekebb és faszább. Én tűkön ülve várom a negyedik évadot, ami 2013 januárjában érkezik. Ha valaki a mai harmadik évados premier előtt gyorsan fel szeretne zárkózni, olvassa el ezt a spoilermentes kritikát a második évadról.

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr604829061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása